9 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

9 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları
9 Eylül Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Çocuk, Yasak Elma, Zalim İstanbul mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte dünün reytingleri!

9 Eylül Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün akşam Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizileri yeni sezona güzel bir başlangıç yaparken, Star TV ekranında izleyici yeni dizi Çocuk karşıladı. Masterchef Türkiye ve Canevim’in de yeni bölümüyle yayınlandığı günde izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? TOTAL ve AB reyting kategorilerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

ZALİM İSTANBUL’DAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon izlenen nadir dizilerinden biri olan Zalim İstanbul 9. bölümüyle sezon finali yapmış ve yeni sezonda aynı başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu.

Dizinin dün yayınlanan bölümünde Cemre ve Nedim’in kaçışını ve beraberinde yaşanan gelişmeleri izledik. Sezona güzel bir başlangıç yapan Zalim İstanbul dizisi tüm kişilerde (TOTAL) 5,33 izlenme oranı ve 15,25 izlenme payı ile birinci sırada tamamladı.

Sosyal medyada da aynı başarısını sürdüren dizi #Zalimİstanbul hashtag’i ile kısa sürede twitter gündeminde 2 milyondan fazla etkileşim aldı.

YASAK ELMA 3. SEZONA NASIL BAŞLADI?

Fox TV ekranının en sevilen ve en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisi dün (9 Eylül) 48. yeni bölümüyle sevenlerine merhaba dedi. Sezon arasında Alihan ve Zeynep karakterine hayat veren Onur Tuna ile Sevda Erginci diziden ayrılmış, Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar yerine diziye Buçe Buse Kahraman dahil olmuştu.

Yine bol entrikalı bir sezon izleyeceğimizin sinyalini şimdiden veren Yasak Elma dizisi dün tüm kişilerde (TOTAL) 4,69 izlenme oranı ve 12,95 izlenme payı ile günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

ÇOCUK 1. BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Star TV’nin yeni dizisi Çocuk dün (9 Eylül) 1. bölümüyle ilk sınavını verdi. Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün, Okday Korunan, Selda Aktuna, Mehmet Emin Güney, Aylin Aras gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi Asiye'nin oğlu Ali Kemal'den sakladığı büyük sırrı konu alıyor.

Çocuk dizisi 1. bölümüyle tüm kişilerde (TOTAL) 3,26 izlenme oranı ve 9,21 izlenme payı ile günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler