Çocuk dizisi Ali Kemal (Serhat Teoman) kimdir?

Çocuk dizisi Ali Kemal (Serhat Teoman) kimdir?
Çocuk dizisi Ali Kemal (Serhat Teoman) kimdir? Star Tv'nin yeni dizisi Çocuk oyuncu kadrosunda yer alan Serhat Teoman kimdir?

Star Tv ekranlarının yepyeni dizisi Çocuk, seyircisi ile ilk kez bu akşam buluştu. Geniş kadrosu ve senaryosu ile dikkatleri üzerine toplayan Çocuk dizisi en çok arananlar arasında yer almakta. 1441 Productions tarafından ekranlara getirilen Çocuk dizisi yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, senaryosunda ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız yer almaktadır. Bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan Çocuk, bundan sonra her Pazartesi Star tv kanalında yayınlanacak. Çekimlerinin İstanbul'da gerçekleştirildiği Çocuk, konusu ile de oldukça iddialı bir proje. Özellikle oyunvu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Çocuk dizisinde Ali Kemal karakteri ise en çok ilgi görenlersen birisi. Peki Çocuk dizisi Ali Kemal kimdir? Çocuk dizisi Ali Kemal (Serhat Teoman) kimdir? Serhat Teoman dizileri. Çocuk dizisi oyuncu kadrosu. İşte Star tv kanalının yepyeni dizisi Çocuk ile ilgili öerak edilen tüm ayrıntılar...

Çocuk dizisi Ali Kemal (Serhat Teoman) kimdir?

4 Haziran 1984 yılında dünyaya gelen Serhat Teoman, Diyarbakır doğumludur. Eğitimini İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde tamamlayan Serhat Teoman, ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde de eğitim almıştır. İlk olarak Kurşun Yarası dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Serhat Teoman, bir çok başarılı yapımda rol almıştır.

Çocuk dizisi Ali Kemal özellikleri

Ali Kemal, Asiye'nin oğludur. Babalarının ailesşni terketmesinden sonra tüm sorumluluğu kendisi üstlenmiş ve şirketlerinin başına geçmiştir. Başarılı bir iş adamı olan Ali Kemal, Şule ile evlidir. Yıllarca çocuk hasreti çeken çift Efe'yi evlatlık alırlar. Yıllar sonra öz evlatları dünyaya gelir ve bir oğulları daha olur. Ancak artık Ali Kemal'in eşi Şule, Efe'ye bakmak istemez. Ali Kemal ise bu durumun tüm sırları açığa çıkaracağından habersizdir.

09-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar