9 Haziran Pazar Survivor All Star'da kim elendi?

 9 Haziran Pazar Survivor All Star'da kim elendi?
Survivor All Star'da bugün kim elendi? 9 Haziran adaya veda eden isim kim oldu? Düello'yu Yunus Emre mi, Atakan mı kazandı?

Survivor her sezon olduğu gibi bu sezonda büyük bir heyecanla takip ediliyor. Survivor All Star büyük finaline sayılı günler kala finale kalacak isimler netleşmeye devam ediyor. Peki bu akşam düelloyu kaybedip adaya veda eden isim kim oldu? 9 Haziran Pazar günü adadan kim elendi? Yunus Emre mi, Atakan mı? 

Büyük finale çok az bir süre kala bomba gibi bir değişiklik yaşandı. Artık Survivor'da düello olmayacak, yani sezonun son düellosu bu akşam yaşandı. Dörtlü bir yarışmacı grubu arasındaki bu son düello, birinin hayallerini sonlandıracak. Dokunulmazlığı kazanıp İstanbul'da gerçekleşecek büyük finale isimini yazdıran yarışmacılar Batuhan Karacakaya, Ogeday Girişken oldu. Geriye kalan yarışmacılar Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay ise bu akşam oynayanan düelloda karşı karşıya geldi. Peki bu akşam karşı karşıya gelen bu güçlü isimlerden hangisi Dominik'te son kez oynanan düelloyu kaybederek adaya veda etti?

Survivor All Star'da en son kim elendi?

Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor'da ilk düello Nefise ve Yunus Emre arasında oldu. 5 sayıya ulaşan isim eleme adayı olmaktan kurtulacaktı. Nefes kesen düellonun sonunda 5 - 0 skorla kazanan isim Nefise oldu. Nefise ve Yunus Emre  karşılaşmasının ardından ikinci düelloda Avatar Atakan ve Seda Ocak ikilisi karşı karşıya geldi. Bu düeollunun kazananı ise 5-4'lük skorla kazanan Seda Ocak oldu.

Dörtlü düellonun sonunda kaybeden Yunus Emre ve Avatar Atakan son düeolla için parkurun başına geçti. Düeolla da ilk beşe  ulaşan yarışmacı elemekten kurtulacaktı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Yunus Emre ve Avatar Atakan düellosunda kaybeden isim Survivor All Star 2024 hayallerine de veda edecekti. Düeollonun sonunda Avatar Atakan, Yunus Emre'yi 5 - 3'lük skorla yenip, Survivor şampiyonluk mücadelesine devam eden isim oldu. Diğer yandan düeollalarda düşük bir performans sergileyen Yunus Emre ise 9 Haziran Pazar akşamında adaya ve şampiyonluğa veda etti. 

YUNUS EMRE ELENDİ!

Adaya veda eden isim Yunus Emre, "Bu sezon yaşandı bitti. Artık söylenecek son sözler şunlar; zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı yapmam lazım. Buraya beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu lafı sözü duydum; her şeyin bedeli var. Yeni bir kimlik verdiniz, gömlek değiştirttiniz minnettarım size." dedi.

09-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler