MasterChef Türkiye yeni sezon yayın tarihi!

MasterChef Türkiye yeni sezon yayın tarihi!
TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye yeni sezon ile karşımızda. İşte MasterChef Türkiye'nin yeni sezon tarihi..

Acun Ilıcalı'nın efsanelerinden biri olan MasterChef Türkiye, yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Sevilen yemek yarışmasının yeni sezon yayın tarihi belli oldu. MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlayacak? İşte MasterChef Türkiye yeni sezon tarihi...

Survivor All Star'da büyük finale yaklaşırken tüm Türkiye'yi heyecan sardı. Survivor'ın hemen ardından başlayacak olan TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için de geri sayım başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi ünlü şeflerin sunumu ve yorumlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Yemek programı hayranları daha Survivor bitmeden, ‘MasterChef 2024 yeni sezon ne zaman başlayacak?’ diye meraklanmaya başladılar. MasterChef Türkiye'nin yeni sezon jürileri kim olacak?

MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman?

MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu yeni sezonu için izleyecileri şimdiden heyecan sardı. Survivor'un bitmesine sayılı günler kala MasterChef Türkiye 2024 yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonu meraklanan beklenen MasterChef Türkiye 2024'ün yeni sezon tarihi açıklandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun sunumu ve yorumlarıyla ekranlara gelecek olan program ilk bölümü ile 14 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de TV8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Her sezon olduğu gibi bu sezonda jüriler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu olacak. Yarışmacıların ise kimler olacağı henüz açıklanmadı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı bu yarışma programı yine izleyicisini mest edecek.

Geçen sezon kim birinci olmuştu?

Bir önceki sezon, birbirinden güçlü ve deneyimli yarışmacıların katıldığı unutulmaz bir All Star sezonuyla geçti. Zorlu bir sezonun ardından MasterChef Türkiye 2023'ün kazanan isimi her yemeği ile jüriden tam not alan isim Esra oldu.

MasterChef Türkiye 2023'ün şampiyonu Esra kimdir?

1979 doğumlu olan Esra Tokelli, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk olarak MasterChef 2020 sezonunda yarışan isim daha sonra All Star bölümde yerini aldı. Esra Tokelli ayrıca bir dönem Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında da birinci oldu. MasterChef'ten ayrıldıktan sonra kendi restoranını açan ve lezzetlerini sosyal medyada paylaşmaya devam eden Esra Tokelli, MasterChef All Star 2023'ün zaferini de kazandı.

09-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar