9 Kasım 2021 Salı Reyting Sonuçları

9 Kasım 2021 Salı Reyting Sonuçları
9 Kasım 2021 Salı günü yayınlanan dizi, film, haber bülteni ve televizyon programlarının reyting sonuçları belli oldu.

9 Kasım 2021 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Dün akşam televizyon ekranında 'Evlilik Hakkında Her Şey' 8. yeni bölümüyle, 'Masumlar Apartmanı' 46. yeni bölümüyle, 'Yalancı' 8. yeni bölümüyle, 'Sana Söz' dizisi ise 2. yeni bölümüyle yayınlanan yapımlar oldu. Peki Salı reytinglerinde en çok izlenen dizi, film, haber bülteni hangisi oldu?

9 KASIM SALI REYTİNGLERİ

TOTAL İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen ve listenin birinci sırasında yer alan dizi 'Masumlar Apartmanı' oldu. Listenin ilk 5'i şöyle oluştu; 'Esra Erol'da' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dördüncü ve 'Evlilik Hakkında Her Şey' listenin beşinci sırasında yer alan yapımlar oldu. 'Yalancı' ve 'Sana Söz' dizileri listenin ilk 10 sırasında kendilerine yer bulamayan yapımlar oldu.

AB İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

AB izleyici grubunda da birinci sıra değişmedi. 'Masumlar Apartmanı' birinci, 'Evlilik Hakkında Her Şey' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'MasterChef Türkiye' dördüncü, 'Masumlar Apartmanı' özet bölümü ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu. 'Yalancı' ve 'Sana Söz' dizileri AB izleyici grubunda da ilk 10'da yer alamadı.

20+ABC1 İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

ABC1 izleyici grubunda AB grubuna benzer bir tablo oluştu. ABC1'de de 'Masumlar Apartmanı' birinci sırada yer alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisi ise tüm listelerde en çok izlenen ikinci dizi olmayı başarırken ABC1'de de günü ikinci sırada tamamladı. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' günü üçüncü sırada tamamlarken, Salı gününün en çok izlenen haber bülteni olmayı başardı. 'MasterChef Türkiye' dördüncü sırada günü tamamlarken, gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Duyuru: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar