Ünlü Oyuncu Sadi Celil Cengiz Eşinden Boşandı

Ünlü Oyuncu Sadi Celil Cengiz Eşinden Boşandı
Ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz ve eşi Hilal Yıldırım 9 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak boşandı. Boşanan çiftin iki çocuğu bulunuyordu.

Ünlüler dünyasında sık sık yaşanılan ayrılıklar ve boşanmalara bir yenisi daha eklendi. İki ay önce mahkemeye boşanma için başvuran Hilal Yıldırım ve Sadi Celil Cengiz Çiftinin boşanma davası geçtiğimiz Cuma günü görüldü ve çiftin 9 yıllık evliliği tek celsede bitti. 2012 yılında evlenen oyuncu Sadi Celil Cengiz ile öğretmen eşi Hilal Yıldırım 9 yıllık evliliklerine iki çocuk sığdırdılar ancak aradan geçen zamanda çiftin arasında bazı sorunlar yaşanmaya başlandı. Hilal Yıldırım eşi Sadi Celil Cengiz aleyhine İstanbul Aile Mahkemesine iki ay önce boşanma istemiyle dava açtı. Hilal Yıldırım mahkemeye verdiği dilekçede eşiyle ruhen ve fikren anlaşamadıklarını belirterek anlaşmalı boşanma protokolü sundu. 2012 yılında evlenen çiftin görülen mahkemeleri tek celsede bitti ve çift böylece 9 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Çocuklar İçin Ortak Velayet Kararı Verildi

Ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz ve eşi Hilal Yıldırım 9 yıllık evliliklerini bitirme kararı alarak anlaşmalı boşanma protokolü hazırladı ve bundan iki ay önce İstanbul Aile Mahkemesine boşanmak için başvurdu. Çift boşanma dilekçelerinde ruhen ve fikren anlaşamadıklarını belirterek evliliklerinin sonlandırılmasını talep ettiler. Geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Aile Mahkemesinde görülen ve tek celse süren mahkeme sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi. Anlaşmalı boşanma olan davada çiftin iki çocuklarının velayeti hem anne hem de babasına verilerek ortak velayet hukuku oluşturuldu. Buna göre ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz çocuklara aylık 2 bin 600 lira iştirak nafakası ödeyecek.

Sadi Celil Cengiz Kimdir?

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan Sadi Celil Cengiz 1 Şubat 1983 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim daha sonra oyunculuğa merak salarak tiyatro oyunlarında sahne almaya başlamıştır. Daha sonra dizilerde de rol almaya başlayan oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Benim Tatlı Yalanım, Hababam Sınıfı Yeniden, Eyvah Karım, Döndüm Ben, İlk Öpücük, Poyraz Karayel, Organik Aşk, Kaçma Birader, Nadide Hayat, Kara Bela, Biz Bir Dolaşalım, Kardeş Payı, Sürgün İnek ve İşler Güçler bulunmaktadır.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar