9 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

9 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların karnesi niteliğinde olan ve reytingler açıklandı. Peki hangi kanalın hangi yapımı günü lider tamamladı?

9 Kasım Çarşamba günü televizyon ekranlarında yayınlanan birbirinden çarpıcı ve iddialı pek çok yapım seyirci karşısına çıkarak lider olabilmek için ellerinden geleni yaptı. Çok güçlü ve prodüksiyonu maliyetli yapımlarla ekonomik yapımların en iyi reytingi alabilmek için uğraştığı günde lider belli oldu. Yayına yeni başlayan pek çok yapım ile eski yapımların karşı karşıya geldiği çarşamba gününde üçüncü sezonunda olan Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman birinciliği elde ederken yine aynı kanalın kuşak programları Kuruluş Osman’ı takip etti. İşte 9 Kasım Çarşamba günü seyircinin en çok hangi yapımları tercih ettiğinin cevabı!

9 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması Total Grup

9 Kasım Çarşamba günü televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlar arasında her zaman olduğu gibi diziler yine ilk sırada yer aldı. Kuşak programları ve haber bültenlerinin dizileri takip ettiği günde dönem dizisi Kuruluş Osman liderliğini koruyarak ilk sırada yer aldı. 9 Kasım Çarşamba günü Total Grubun ilk on sıralaması şöyle şekillendi.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      ESRA EROL’DA  ATV

3-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      O KIZ KANAL D

8-      KANAL D ANA HABER KANAL D

9-      SHOW ANA HABER SHOW TV

10-   O KIZ (ÖZET) KANAL D

9 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması AB Grubu

AB Grubu reytinglerde yapımcılar kadar kanal yöneticileri tarafından da merakla bekleniyor. Total Grupla sadece yer değişikliğinin yaşandığı sıralamada AB grubunda da lider yine Kuruluş Osman oldu. Kanal D ekranlarının yeni dizisi O Kız sıralamada ancak 7.’liği elde ederken Tv 8’in yeni başlayan dizisi Tuzak ise sıralamada oldukça iyi noktalara yerleşti. Fox Tv Ana Haber bülteni her zaman olduğu gibi yine ilk sıralarda yer alırken diğer kanalların haberleri de ilk on içinde yer almayı başardı.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      TUZAK TV 8

5-      ESRA EROL’DA ATV

6-      SHOW ANA HABER SHOW TV

7-      O KIZ KANAL D

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      GECENİN UCUNDA STAR TV

10-   O KIZ (ÖZET) KANAL D

9 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ABC1 Grubunda ilk on sıralamada Star Tv’nin yeni başlayan ve iddialı yapımı Gecenin Ucunda yer alamazken dizi için hem yapım şirketi hem de kanal büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve prodüksiyonu ile dikkat çeken dizinin gelen reytingleri gelecek için çokta umut vadetmiyor ve şimdiden final söylentileri konuşulmaya başlandı.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

5-      ESRA EROL’DA ATV

6-      O KIZ KANAL D

7-      KANAL D ANA HABER KANAL D

8-      O KIZ (ÖZET) KANAL D

9-      TUZAK TV 8

10-   SHOW ANA HABER SHOW TV

10-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar