Arka Sokaklar Dizisine 3 Yeni Oyuncu

Arka Sokaklar Dizisine 3 Yeni Oyuncu
ekranların en uzun süre yayında kalan dizisi olan ve Kanal D ekranlarında cuma akşamları ekrana gelen fenomen yapım Arka Sokaklar’ın kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının değişmez yapımlarından olan fenomen yapım Arka Sokaklar bu sezon 17. Sezonuyla ekranlara geliyor. Tam 17 sezon boyunca her Cuma yeni bölümüyle ekranlarda olan dizi, polisiye-dram ve aile türünde ele alınıyor. Erler Film tarafından hazırlanan fenomen yapım Kanal D ekranlarının en çok reyting alan yapımları arasında bulunuyor. Hemen her saat kuşağında tekrar bölümleriyle yayınlanan dizi seyirci tarafından da beğenilerek izleniyor. İstanbul’da yaşanan suç ve suç örgütleriyle mücadele eden bir ekibin hem mesleki hem de aile yaşamını anlatan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosuna zaman zaman hikayeye göre takviyeler yapılırken üç yeni isim daha önümüzdeki bölümle birlikte dizinin hikayesinde yer alacak.

Üç yeni Oyuncu Katıldı

17 sezondur Erler Film tarafından hazırlanan ve Orhan Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda Zafer ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve İlker İnanoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Seyircinin heyecanla izlediği aksiyon sahnelerine ve sürükleyen bir hikayeye sahip Arka Sokaklar hikayesine üç yeni karakteri daha dahil etti. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Arka Sokaklar’ın kadrosuna başarılı oyuncular Yılmaz Tüzün (Başkomiser Kadri Keser), Ebru Destan (Hülya) ve Mustafa Kazar (Hasan) karakteri olarak dahil oldu. Hikayeye dahil olan karakterlerin önümüzdeki bölümle birlikte seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Ebru Destan Kimdir?

Manken, model, şarkıcı ve oyuncu olarak değişik iş kollarında çalışan ünlü isim Ebru Destan 24 Eylül 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından çalışma hayatına atılan ünlü isim ilk olarak manken olarak çalışmaya başlamıştır. Ebru destan mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa geçiş yapmış ve peş peşe albümler çıkarmıştır. Son olarak oyunculuk yapmaya başlayan ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ebru Destan’ın rol aldığı yapımlar arasında, Onun Dünyası, Abuzer Kadayıf, Mahallenin Muhtarları, Bu sevda Bitmez, Can Ayşecik, Unutabilsem, Hesabım Bitmedi, Şampiyon, Baba, İlişkiler, Kurt Kapanı, Kimsecikler, Zor Hedef, Aşkına Eşkıya, Hayat Bilgisi, Aliye, Yahşi Cazibe, Cennet’in Gözyaşları ve Arka Sokaklar yer almaktadır.

10-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar