9 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları Belli Oldu!

9 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları Belli Oldu!
9 Kasım Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün yayınlanan hangi dizi birinci oldu? Dünün reytinglerinde hangi dizi ne kadar izlenme aldı?

TİAK tarafından ölçümlenen reyting sonuçları açıklandı.  Dün "Çukur", "Sefirin Kızı", "Uyanış Büyük Selçuklu", "Yasak Elma" dizileri ve "MasterChef Türkiye" yeni bölümleriyle ekrana gelen yapımlar oldu. En çok izlenen yapımların ekrana geldiği 9 Kasım Pazartesi günü reytinglerde hangi program daha çok izlendi?

9 KASIM PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINDA ÇUKUR ÇAKILDI

Show TV'de yayınlanan 'Çukur' geçen hafta total kategorisinde en çok izlenen yapım olmuş ve günü birinci sırada tamamlamıştı. Dizi dün yayınlanan bölümüyle adeta yıkım yaşadı. Total'de 'Yasak Elma', 'Uyanış Büyük Selçuklu' ve 'Fox Ana Haber'in altında yer alan dizi günü dördüncü sırada tamamladı. Total'de birinci 'Yasak Elma, ikinci, 'Uyanış Büyük Selçuklu', üçüncü 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' dördüncü Çukur, beşinci 'MasterChef Türkiye' ve altıncı 'MasterChef Türkiye oldu.

AB reytinglerinde de oldukça kötü sonuç elde eden Çukur günü 6 altıncı sırada tamamlayan yapım oldu. Total'de zirveyi yakından takip eden Uyanış Büyük Selçuklu birinci, Yasak Elma ikinc, MasterChef Türkiye üçüncü, Yasak Elma dördüncü, Sefirin Kızı ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

TOTAL REYTİNGLERİ

1) YASAK ELMA
2 UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
3) SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
4) ÇUKUR
5) SEFİRİN KIZI
6) MASTERCHEF TURKIYE
7) ESRA EROL'DA
8) SHOW ANA HABER
9) MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
10) YASAK ELMA (ÖZET)

AB REYTİNGLERİ

1) UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
2) SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
3) MASTERCHEF TURKIYE
4) YASAK ELMA
5) SEFİRİN KIZI
6) ÇUKUR
7) UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU (ÖZET)
8) YASAK ELMA (ÖZET)
9) MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
10) ESRA EROL'DA

10-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar