Yasak Elma Dizisinden Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşklarını İlan Etti!

Yasak Elma Dizisinden Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşklarını İlan Etti!
Yasak Elma'da aynı seti paylaşan Nesrin Cavadzade ile Gökhan alkan arasında yılın aşk bombası patladı. İkili birlikte oldukları resimle aşklarını itiraf ettiler. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında bir aşk gelişmesi bugün sosyal medyadan çıkarak magazin basınında ve ünlüler arasında hızla yayıldı. İki başarılı oyuncu üstelik aynı dizide rol alan iki oyuncu bugün sosyal medya üzerinden birbirlerine aşklarını ilan ettiler ve bu olay bir anda magazin dünyasında ve sosyal medyada gündem oldu. Halen Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncular Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan birbirlerine aşklarını ilan ettiler ve bu olay bugünün magazin haberleri arasında ve yılın sürpriz aşk gelişmeleri arasında yer aldı. Sürpriz aşk herkese tebessüm ettirirken ikili birbirlerinin mesajlarını paylaşarak aşkın gerçek olduğunu ilan ettiler. İşte sürpriz gelişmenin detayları!

Yılın Aşk Bombası Patladı!

Şimdilerde aynı dizide aynı seti paylaşan iki başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın aşk yaşamaya başladığı bugün sosyal medyadan paylaştıkları paylaşımla ortaya çıktı.  Yasak elma dizisinde rol alan 38 yaşındaki Nesrin Cavadzade ile 32 yaşındaki Gökhan alkan arasında aşk yaşanmaya başlandı. Aynı dizide birlikte rol alan iki başarılı oyuncunun birbirlerine duydukları ilgi bir süredir değişik kesimler tarafından dile getirilse de bir türlü itiraf edilmemiş ve paylaşılmamıştı. Ancak bugün yaşanan bir gelişme bu aşkın artık ortaya çıkması gerektiğinin zamanının geldiğini gösterdi. Güzel ve başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade’nin Gökhan Alkan’ı öptüğü resmi sosyal medya hesabından paylaşması ve aynı resmi Gökhan Alkan’ın da paylaşarak kalp emojileriyle yorumda bulunması bu aşkın artık açıklandığını gösterdi. İkilinin birbirinin resmini beğenmesi ve kalp emojileriyle yorumda bulunması ikilinin artık aşklarını açık açık yaşayacağının ispatı oldu.

Taşın kalbi Yok!

Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinde rol alan Gökhan Alkan gazetecilerle yaptığı bir söyleşide kendisine sorulan bir soru karşısında “taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir” ifadelerini kullanmıştı. Aynı şekilde aynı dizide rol alan Talat Bulut’ta yine magazin muhabirlerine “Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun” ifadeleriyle bu aşkın başladığını ima etmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından ikilinin nasıl davranacağı, aşklarını nasıl yaşayacağı ve en önemlisi bu aşkın gelecekte evliliğe dönüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

09-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar