Şener Şen koronavirüse yakalandı ve hastaneye kaldırıldı!

Şener Şen koronavirüse yakalandı ve hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Hastaneye kaldırılan Şener Şen'in burada tedavisi sürüyor. Usta sanatçı Şener Şen'in sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam başta olmak üzere Türk Sineması'nın usta oyuncularından olan Şener Şen'in sağlık durumu sevenlerini endişelendirildi. Etkisini arttıran Covid- 19 salgını sebebiyle Türkiye'de de her gün binlerce kişi bu virüse yakalanıyor. Koronavirüse yakalananlardan biri de usta oyuncu Şener Şen oldu. 78 yaşındaki usta sanatçının testi pozitif çıkınca hastaneye kaldırıldı. İstanbul'da bulunan Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şener Şen hastanede tedavi görüyor!

Tüm dünyada ve Türkiye'de uzun zamandır günlük hayatı olumsuz etkileyen ve birçok kişinin hastalanmasına ve ölümüne sebep olan koronavirüs pandemisi havaların soğumasıyla etkisini arttırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre koronavirüs sebebiyle hasta sayısı ve ölüm sayısı her gün artıyor. Birçok sanatçı, siyasetçi ve ünlü isim de koronavirüse yakalandı. Hayatını kaybeden ünlü isimlerin yanı sıra, hastalığı hafif semptomlarla geçirip iyileşen birçok isim de oldu. Hastalığa son olarak yakalana isimlerden biri de Şener Şen oldu.

Usta oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Covid- 19 virüsünün daha çok bağışıklığı düşük ve yaşlı insanlar üzerinde etkili olduğu tespit edilirken, her yaştan kişinin de bu hastalığa yakalandığı ortada. Usta oyuncu Şener Şen'in 78 yaşında olması bu sebeple sevenlerini endişelendirdi. Usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Şener Şen'in hastalandığının duyulması üzerine sanatçı hakkında sosyal medyadan çok sayıda mesaj paylaşıldı. Sevilen oyuncu Şener Şen için geçmiş olsun dileklerini iletene sevenleri bir an önce iyileşmesi için dua ediyor.  

Şener Şen unutulmaz karakterleri canlandırmıştı!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Şener Şen 1941 yılında Adana'da doğdu. Kendisi gibi oyuncu olan babası Ali Şen gibi sinema değil de tiyatro sanatçısı olmak isteyen Şener Şen hem sinemada hem de tiyatroda başarılı işlere imza attı. Usta oyuncu Yeşilçam filmlerindeki efsane karakterleri canlandırdı ve birçok karakterle hafızalarda yer alıyor. Namuslu, Züğürt Ağa, Hababam Sınıfı ve Eşkıya filmlerindeki farklı karakterle seyirci üzerinde iz bırakan Şener Şen, 2007 yılında Kabadayı, 2010 yılında ise Av Mevsimi filmlerinde rol aldı.

11-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar