9 Ocak'ta yayınlanacak Eser Yenenler Show’un konukları herkesi çok şaşırttı!

9 Ocak'ta yayınlanacak Eser Yenenler Show’un konukları herkesi çok şaşırttı!
Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları programı takip eden herkesi çok şaşırtacak. 9 Ocak günü yayınlanacak Eser Yenenler Show yeni bölüm konukları kimler?

Ülkemizin en sevilen talk-show programlarından biri olan Eser Yenenler Show’ın bu haftaki konukları programı takip eden herkesi çok şaşırtacak. 9 Ocak günü yayınlanacak Eser Yenenler Show yeni bölüm konukları programın müdavimleri tarafından merak ediliyor. Bu hafta 9 Ocak Eser Yeneler Show’a katılacak konuklar da belli oldu. Çok sevilerek takip edilen talk-show programı ‘Eser Yenenler Show’un yeni bölüm konukları kimler olacak? Şimdi detaylar

9 Ocakta yayınlanacak Eser Yenenler Show’un konukları herkesi çok şaşırttı!

Kendi hazırladığı sunan Eser Yenenler, yeni yılda da ses getirecek işler yapacak gibi görünüyor. Takipçieri tarafından her hafta merakla beklenen programın bu haftaki konukları “Biz Böyleyiz" filminin oyuncuları oldu. Boran Kuzum, Meriç Aral, Caner özyurtlu ve Berrak Tüzünataç’ın yanısıra , YouTuber fenomenleri Efe Uygaç ve Berkcan Güven EYS 9 Ocak bölümüne konuk oldular.

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen arkadaş grubunun geçmişe yönelik hesaplaşmalarını konu edinen Biz Böyleyiz filmi oyuncuları eser Yenler’in karşsısında filmin hikayesini anlatacklar. Eser Yenenler Show yeni bölümü 9 Ocak Perşembe akşamı 23.15’te TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Eser Yenenler Kimdir?

1984 Bursa doğumlu Eser Yenenler, 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve ortaokulu Bursa’da tamamladı. Bursa Gazi Anadolu Lisesi’ni bitiren oyuncu, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu Lisesini hiç unutmayan Eser Yenenler, her sene “Çakırkeyf” adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır. Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Akademi Hayat ve BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta görev yaparak hayran kitlesi oluşturdu. Ünlü oyuncu BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında oyunculuk, sunuculuk ve yazarlık yaparak ekranların aranan yüzlerinden biri olmayı başardı. Aliye dizisiyle kariyerine başlayan Eser Yenenler, Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu.

Bir süre Seda Bakan ve Ali Taran ile birlikte Tv8 kanalında Yetenek Sizsiniz yarışmasında jürilik yaptı. Genç oyuncu BKM Mutfak ekibiyle birlikte  3+1 programını sundu. 2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı‘nın üstlendiği Yetenek Sizsiniz 2015 programında Seda Bakan ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Genç oyuncu Eser Yenenler halen TV 8'de "EYS” yani Eser Yenenler Show talk-show programını sunmaktadır.

Filmografisi

2004 Aliye

2006 Fırtına

2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro

2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar

2012 Eyvah Düşüyorum

2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı)

2013-günümüz 3 Adam

2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye

2015 Bana Baba Dedi

08-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar