Büyük transfer gerçekleşiyor mu? Tolga Sarıtaş Çukur'a çivi mi çakacak?

Büyük transfer gerçekleşiyor mu? Tolga Sarıtaş Çukur'a çivi mi çakacak?
Oynadığı dizilerin erken bitmesiyle dikkatleri çeken Tolga Sarıtaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. Yoksa büyük transfer gerçekleşiyor mu, Tolga Sarıtaş Çukura çivi mi çakacak?

Oynadığı dizilerin erken bitmesiyle dikkatleri çeken oyuncu Tolga Sarıtaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. Yoksa büyük transfer gerçekleşiyor mu, Tolga Sarıtaş Çukura çivi mi çakacak? 'Ferhat ile Şirin' dizisinin erken final yapmasıyla boşta kalan Tolga Sarıtaş'ın Çukur dizisine dahil olacağı öne sürülüyor. Şimdi detaylar

Büyük transfer gerçekleşiyor mu, Tolga Sarıtaş Çukura çivi mi çakacak?

Show Tv’in 3 sezondur ortalığı kasıp kavuran dizisi Çukur’a Çivi karakteri geliyor. Transfer haberi sosyal medyada bomba etkisine yol açtı. Daha Nejat İşler bombası sıcaklığını korurken bir bomba daha patlatıldı ve Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan Tolga Sarıtaş Çivi karakteriyle Çukur dizisine transfer oldu.

Tolga Sarıtaş çivi mi çakacak?

Her bölümüyle heyecan fırtınası estiren Çukur dizisinin her bölümü heyecanla beklenirken Nejat İşler sürprizi diziseverleri heyecanlandırmıştı. Son olarak Kemal karakterini oynayan Uğur Yıldıran’ın ayrılmasıyla birlikte izleyici ses getirecek yeni hamleler bekliyordu. Çağatay karakteri ile geçen bölüm katılan Nejat İşler büyük ses getirmişti. Bir anda ortaya atılan Tolga Sarıtaş ismi de sosyal medyayı hareketlendirdi. İlerleyen bölümlerde Çukur’a çivi çakacak olan oyuncunun, tam olarak nasıl bir karakteri canlandıracağı netleşmedi. Canlitv olarak konuylailgili gelişme olduğunda takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

1991 doğumlu oyuncu aslen Sivaslı olmasına rağmen İstanbul'da büyüdü. Liseyi bitirir bitirmez oyunculuğu tercih eden Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli oyunlarda rol alarak kısa sürede parladı. Bir dönem Omega müzik grubunda baterist ve gitarist olarak sahneye çıkan yakışıklı oyuncu, Bahtı Kara isimli filimle kariyerine adım attı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakteriyle ekranların aranan yüzü olan Sarıtaş, Star TV’de yayınlanan Söz adlı diziyle adını unutulmazlar arasına yazdırmayı başardı.

Tolga Sarıtaş’ın aldığı ödüller:

23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Ankara Hukuk Ceride-i Kantar – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Rol aldığı yapımlar:

Söz (Üsteğmen Yavuz) TV Dizisi – 2017

Kötü Çocuk (Meriç) Sinema Filmi – 2017

Güneşin Kızları (Ali Mertoğlu) TV Dizisi – 2015

Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil) TV Dizisi – 2014

Benim Adım Gültepe (Murat) TV Dizisi – 2014

20 Dakika (Ferdi) TV Dizisi – 2013

Sen De Gitme TV Dizisi – 2011

Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir – 4. Sezon) TV Dizisi – 2013

Arka Sokaklar (Doğan – 7. Sezon) TV Dizisi – 2012

Öyle Bir Geçer Zaman ki TV Dizisi – 2010

Kaledeki Yalnızlık (Feyyaz) Sinema Filmi – 2010

Bilinmeyen Yaşın Yorgunu (Berkcan) Sinema Filmi – 2010

Bahtı Kara (Berk) Sinema Filmi – 2009

09-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar