İrem Helvacıoğlu’na Hintli şarkıcıdan teklif

İrem Helvacıoğlu’na Hintli şarkıcıdan teklif
Dizi ve filmlerin sevilen isimlerinden İrem Helvacıoğlu’na çok uzaklardan teklif geldi. Ünlü oyuncuya Hintli şarkıcıdan klibinde oynaması için teklif geldi.

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan dizilerden olan Yürek Çıkmazı adlı dizide rol alan başarılı ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu zaman zaman oyunculuğun dışında konularla da magazin basınının ve sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Yürek Çıkmazı dizisinde canlandırdığı karakterle oldukça başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan oyuncu aynı zamanda reklamlarda ve filmlerde de rol alıyor. Oyuncu olarak sektörün başarılı isimleri arasında yer alan oyuncuya çok şaşırtan bir teklif geldi. Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısı ile ülke dışında da oldukça popüler olan İrem Helvacıoğlu’na Hindistan’ın ünlü şarkıcılarından ve oyuncularından biri olan Harrdy Sandhu’dan teklif geldi. Ünlü Hintli şarkıcı Harrdy Sandhu İrem Helvacıoğlu’na klibinde rol almasını teklif etti.

Hintli Şarkıcıdan Teklif

Dizilerin sevilen ve güzel oyuncularından biri olan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’na Hintli ünlü şarkıcı Harrdy Sandhu’dan klibinde oynaması için teklif geldi. Harrdy Sandhu’un yeni single şarkısı olan Psycho şarkısının klibinde oynaması için teklif geldi. Şarkıcının daha önce Türkiye’de çekilen ve Sony Müzik’ten çıkan Kya Baat Ay adlı şarkının klibi 654 milyon izlenme sayısına ulaşmıştı. Şarkıcının Psycho şarkısının çekilecek klibinde oynaması için teklif götürülen İrem Helvacıoğlu’nun klibin Hindistan’ın Mumbai şehrinde çekilecek olması ve oyuncunun yoğun iş temposu sebebiyle kabul etmediği öğrenildi. Öbür taraftan İrem Helvacıoğlu’nun 23 Nisan kutlamaları kapsamında Gripin, Deniz Baysal, Bestemsu Özdemir, Mehmet Sinan Kuran, Sedat Girgin, Ecem Dilan Köse gibi pek çok ünlü ile birlikte Unicef yararına uçurtma tasarlayacağı öğrenildi.

Sevgilisinden Ayrıldı

Bu arada magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun bir süredir birlikte yaşadığı erkek arkadaşından ayrıldığı öğrenildi. Bir süredir ilişkilerinde sıkıntı olduğu belirtilen İrem Helvacıoğlu ile erkek arkadaşının ayrıldığı öğrenildi. Fikir ayrılıkları sebebiyle ayrıldıkları öne sürülen çiftin sosyal medyadan birbirini takipten çıktıkları belirtildi. Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. Oyuncu bu sırada yeni projeleri değerlendirmeye de başladı.

19-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar