Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?

Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?
Survivor 2020 bitti ama tartışmalar bitmedi. Her geçen gün yeni bir anı, yeni bir tartışması yapılan Survivor 2020’yi düzenleyen Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor 2020 bitti ama yankıları halen sürüyor.Her geçen gün yeni bir anı, yeni bir tartışması yapılan Survivor 2020’yi düzenleyen Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu? Herkesin en büyük favori dediği Barış Murat Yağcı neden şampiyonluk ipini göğüsleyemedi? Kimsenin beklemedi performans gösteren Cemal Can nasıl şampiyon oldu? Hepsi ve daha fazlası haberimizde. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?

Acun Medya ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı suskunluğunun bozdu ve hala konuşulmaya devam eden Survivor 2020 hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundu. Bunlardan biri de elbette ki sürpriz şampiyonluk oldu. Oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube'da yayınlanan 'Tanınmış Kişileri Seviyorum' programına konuk olan Acun Ilıcalı gündemden düşmeyen Survivor 2020 finaliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haklı bir galibiyetti!

Survivor 2020’de sürpriz bir şekilde şampiyonluğa ulaşan Cemal Can Canseven’in bu başarısının arkasında onu yoğun bir şekilde destekleyen Danla Bilic’in olduğu yorumlarına katılmadığını ifade eden Acun Ilıcalı, herkesin favori göstermesine rağmen yarışmayı ikinci olarak bitiren Barış Murat Yağcı’nın hakkının yendiği şeklindeki paylaşımlara sert tepki gösterdi. Ezgi Mola’nın Youtube üzerinden yaptığı 'Tanınmış Kişileri Seviyorum' adlı programa katılan Ilıcalı Survivor 2020’yi şu sözlerle özetledi.

En saygılı Survivor bu seneki oldu

Cemal Can’ın haklı bir galibiyet kazandığını söyleyen Ilıcalı açıklamasında şunları söyledi: “Bu sene en saygılı Survivor’lardan biri oldu. Cemal Can (Canseven) hak etti şampiyonluğu. Kendi kapasitesini en yükseğe taşıyan Cemal Can oldu. Sonuna kadar zorladı ve etkileyici bir performans ortaya koydu”

Hakkını yendiği iddia edilen Barış Murat Yağcı’nın ikinciliğiyle ilgili olarak konuşan Ilıcalı olaya şu cümlelerle tepki gösterdi: “Barış (Murat Yağcı) iyi başladı, çok da iyi gidiyordu ama bir sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası geri dönemedi. Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor. Çok sayı almasa da kritik yerlerde oyun kazanmasını istiyor.”

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir?

1991 İzmir doğumlu Barış Murat, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Efes Pilsen Spor Klübü oyuncusu iken sakatlandı ve basketbola veda etti. Modellik yapmayan başlayan Barış Murat, Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçildi. Güçlü fiziğiyle yapımcıların dikkatini çekince oyunculuk eğitimi aldı. Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım atan Barış Murat, Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakaladı. Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2020’ye dâhil edilen Barış Murat Yağcı Survivor’ın en büyük favorisi olmasına rağmen ancak ikinci olabildi.

10-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar