Acun Ilıcalı, Avrupa'dan bir futbol kulübü satın almaya hazırlanıyor!

Acun Ilıcalı, Avrupa'dan bir futbol kulübü satın almaya hazırlanıyor!
Acun Ilıcalı bir futbol kulübü satın almak istediğini açıkladı. Instagram'da canlı yayınlanan bir spor programına katılan ünlü sunucu soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı'nın futbola olan ilgisi herkesin bildiği bir şey. Uzun yıllardır sunuculuk ve yapımcılık yapan Acun Ilıcalı, şimdi de bir futbol kulübünün sahibi olmaya hazırlanıyor. Instagram üzerinden yapılan canlı yayında CNN Türk'ten Damla Uğurtürk'ün sunduğu Spor Dünyası programına konuşan Acun Ilıcalı, yayın sırasında bir futbol kulübünü satın almak istediğini açıkladı. Ayrıca gelecek planlarıyla ilgili sorulara da cevap verdi. 

Acun Ilıcalı: Avrupa'da kulüp satın alabilirim

Spor yazarı Raşit Altun, Acun Ilıcalı'nın Hollanda 2. Lig ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın aldığını iddia etti. Fortuna Sittard takımının sahibi ise Türkiyeli iş insanı Işıtan Gün. Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard takımını satın almaya çok yaklaşsa da ortaya atılan bu iddiaların gerçek olmadığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, bundan 3 ay önce Fortuna Sittard takımını satın almak için Işıtan Gün ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin sonunda taraflar anlaşamayınca, satın alma gerçekleşmedi. Acun Ilıcalı'nın söylediklerine bakarsak önümüzdeki dönemde kendisini bir futbol kulübünün patronu olarak görebiliriz. Öte yandan Acun Ilıcalı, kendisine spor kanalı kurup kurmayacağıyla ilgili gelen soruya hayır yanıtını verdi. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı'ya sorulan bir başka soru ise ileride Fenerbahçe başkanlığı yapmak isteyip istemediğiydi. Acun Ilıcalı, bu soruya da hayır cevabını vererek gelecek planları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapmak olmadığını ifade etti. 

Acun Ilıcalı, Twitter'da bir başka vergi rekortmeniyle atıştı

Acun Ilıcalı'nın bir futbol kulübü satın almak istemesi haber konusu olunca, 2018 vergi rekortmenleri sıralamasında 9. sırada bulunan Gönenç Gürkaynak, bir tweet attı. Avukat olan Gönenç Gürkaynak, tweetinde kinayeli bir şekilde "Acun Ilıcalı Avrupa'da kulüp satın alacakmış. 2018'de vergi rekortmenleri arasında 83. sırada. Ben o listede 9. sıradaydım. Avrupa'da kulüp satın alamam." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan ise cevap gecikmedi. Acun Ilıcalı "Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar..." açıklamasını yaparak kendisiyle ilgili tweete cevap verdi.

09-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler