Buket Aydın Kanal D’den İstifa Etti!

Buket Aydın Kanal D’den İstifa Etti!
Kanal D Haber dairesinde deprem yaşandı. Kanalın ana haber bülteni spikeri Buket Aydın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda istifa ettiğini duyurdu. İşte detaylar!

Kanal D’de büyük deprem. Kanal D Ana Haber Bültenini sunan Buket Aydın bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. Bu şok haber bir anda gündemde üst sıralarda yer alırken istifanın arkasında neler olduğu konusunda bir bilgi edinilemedi. Buket Aydın uzun bir süredir Kanal D Ana Haber’i sunuyordu. Daha önce de pek çok kez kovulduğu ya da istifa ettiği şeklinde haberler çıkan Buket aydın bu sefer kesin olarak Kanal D Ana haber’den ayrılmış oldu. 2 yıldır Kanal D Ana Haber’i sunan Buket Aydın istifa ettiğini duyurduğu paylaşımında çok yorgun olduğunu dile getirdi. Kanal D’de yaşanan bu şok gelişmenin ardından ana haberi sunacak isim olarak kesin olmamakla beraber Deniz Bayramoğlu’nun getirileceği öğrenildi. İşte haberin detayları!

Buket Aydın istifa Etti!

16 yıldır televizyonlarda muhabir, sunucu ve ana haber sunucusu olarak görev yapan ve son 2 senedir de kanal d Ana haber’in sunuculuğunu üstlenen Buket Aydın bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Kanal D’den istifa ettiğini açıkladı. Buket Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “16 yıldan beri size haber verme görevimi layığıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu yaklaşımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevimden istifa ederek ayrılıyorum” ifadelerini kullandı. Böylece Buket Aydın’la Kanal D Ana Haber’de bir devir kapandı. Zaman zaman eleştirilere hedef olan ve kovulduğu, istifa ettiği şeklinde haberlerin çıktığı Buket Aydın bu sefer kesin olarak Kanal D Haber ev Kanal D ile yollarını ayırmış oldu.

Buket Aydın’ın Yerine Deniz Bayramoğlu!

Kanal D Ana haber sunucusu Buket aydın’ın istifa etmesi üzerine kanal D yönetimi tarafından Buket Aydın’ın yerine Deniz Bayramoğlu getirildi. Kanal D yönetimi tarafından çalışanlarına yönelik bir mesaj yayınlandı. Mesajda “Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır. Sn. Buket Aydın’a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. deniz Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı. Bilindiği gibi Deniz Bayramoğlu CNN Türk’te Gündem Özel Programında görev yapıyordu.

10-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar