Acun Ilıcalı Gönülleri Fethetti!

Acun Ilıcalı Gönülleri Fethetti!
Magazin Dünyasının hakkında en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Ramazan hediyesiyle tüm Türkiye’nin gönlünü fethetti. İşte detaylar!

Tv 8’in sahibi, sosyal medya ve magazin basının beyaz atlı prensi Acun Ilıcalı’yı bilenler bilir. Ilıcalı sosyal medya ve magazin gündemine konu olan şaşırtıcı haberleri kadar değişik yerlerde ve zamanlarda, değişik yerlere yaptığı yardımlarla da çok iyi tanınıyor, biliniyor. Kimi bir spor kulübünün yardım programında yer alıyor, kimi deprem sırasında depremzedelere yardım elini uzatıyor, kimi bayramlarda, özel günlerde değişik kurum ve kişilere yaptığı yardımlarla gündem oluyor. Açıkçası Acun Ilıcalı vermekten, veren el olmaktan mutlu olan ve verdikçe de mutlu eden biri. Ramazan ayında da yardımlarına devam eden Acun Ilıcalı son olarak da Darülaceze’de kalanların gönlünü fethetmeyi başardı. İşte detaylar!

Gönülleri Fethetti!

Acun Ilıcalı şu sıralar Dominik Cumhuriyeti’nde ve Survivor 2020 yarışmasının çekimlerini yapıyor. Ancak uzaklarda da olsa gönlü ve aklı Türkiye’de. Ilıcalı koronavirüs salgını sebebiyle Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı olması dolayısıyla bu bayramı ziyaretçileriyle buluşamadan geçirecek olan Darülaceze sakinleri ve çalışanlarının gönlünü fethetmeyi başardı. Ilıcalı bu hareketiyle sadece onların değil tüm Türkiye’nin gönlünü de fethetti. Ilıcalı Darülaceze sakinlerine ve çalışanlarına Ramazan bayramı hediyesi olarak 1000 paket çikolata gönderdi. Bu hareketiyle Darülaceze’de kalan ve bu bayramı ziyaretçi alamadan geçirecekleri mutlu eden ve gözlerinin dolmasına sebep olan Acun Ilıcalı yine veren el oldu. Ilıcalının hediyesini alan Darülaceze sakinlerinin ise sevinci ve mutluluğu gözlerine yansıdır.

1000 Paket Çikolata!

Acun Ilıcalı bu Ramazan Ayında ilk önce 20 bin koli Ramazan Kolisi yardım yapılacağını da duyurmuş ve bu yardımı yapmıştı. Acun Ilıcalı Ramazan Bayramı dolayısıyla da Darülaceze sakinlerine 1000 paket çikolata gönderdi. Çikolataları teslim alan Darülaceze Başkanı Hamza cebeci yardımla ilgili olarak “Gördüğünüz üzere kamyon ile çikolata gelmiş. İnşallah bir burukluk hissetmeden bayramı bugün, burada yaşamış olacağız. Burada inşallah sakinlerimizin hiçbirinin başının öne eğik olmadığını göreceğiz. Mutlu ve huzurlular. Güzel bir bayram olacak. Temennimiz o ki, en kısa zamanda bu sosyal mesafeden, maskelerden kurtulalım. Bundan sonra tabii daha kurallara, kaidelere uyarak yaşamayı da öğreneceğiz” ifadelerini kullandı.

24-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar