Acun Ilıcalı ile Şehrazat arasındaki kavga büyüyor!

Acun Ilıcalı ile Şehrazat arasındaki kavga büyüyor!
Acun Ilıcalı ile Şehrazat arasındaki kavga büyüyor! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sanatçı Şehrazat mahkemelik oldu. İşte o tartışmanın sebebi!

Televizyon dünyasının en ünlü isimlerinden olan Acun Ilıcalı ile sanatçı Şehrazat arasındaki kavga büyüyor. Ünlü isimler arasında yaşanan anlaşmazlık mahkemeye taşındı. Sanatçı Şehrazat Acun Ilıcalı'nın telif ücretini ödemediğini iddia edince tartışma büyüdü ve Şehrazat telif hakkı için mahkemeye başvurdu. Acun Ilıcalı da Şehrazat hakkında 100 bin liralık dava açtı. Karşılıklı suçlamaların yapıldığı tartışma Acun Ilıcalı'nın uçak almasıyla ateşlendi. Sanatçı Şehrazat sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'nın telif ücretlerini ödemediğini iddia etti.

Şehrazat'tan Ilıcalı'ya zehir zemberek sözler!

Medya patrounu Acun Ilıcalı geçen günlerde uçak aldığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Aynı zamanda Tv 8 kanalının da sahibi olan Acun Ilıcalı son dönemin en çok kazanan isimlerinden biri. Yayınladığı programlar ve dizilerle reyting rekorları kıran Tv8'in sahibi Acun Ilcalı lüks bir hayat yaşıyor. Ilıcalı son olarak özel uçak aldığı iddialarıyla magazin haberlerine konu olmuştu. Bu haberlerin ardından sanatçı Şehrazat sosyal medya hesabından Ilıcalı için zehir zemberek açıklamalar yaptı. Şehrazat sosyal medya hesabından önce, "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz" şeklinde bir paylaşım yaptı. Şehrazat daha sonra yaptığı paylaşımda "Emek hırsızı" ifadesini kullanırken ardından "Haram zıkkım olsun" mesajını paylaştı.

Acun Ilıcalı dava açtı!

Ünlü isimler arasında yaşanan telif tartışması sosyal medyaya taşınınca Acun Ilıcalı da twitter hesabından bir açıklama yaptı. Dava açacağını söyeleyen Ilıcalı, o paylaşımda, "Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız" ifadelerini kullandı. Tarafların birbirleri için çok sert sözler kullandığı sosyal medya mesajları son olarak Şehrazat'ın yaptığı açıklama ile devam etti.

Şehrazat'tan yeni açıklama

Sanatçı Şehrazat, Acun Ilıcalı'nın 100 bin liralık tazminat davası açması üzerine Ilıcalı'ya yeni suçlamalar yönelttiği bir açıklama daha yaptı. Şehrazat sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamada şu ifadeleri kullandı;

01-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar