Maraşlı dizisinin kadrosuna Yeşilçam'ın güzel oyuncusu dahil oldu!

Maraşlı dizisinin kadrosuna Yeşilçam'ın güzel oyuncusu dahil oldu!
Merakla beklenen Maraşlı dizisinin hazırlıkları devam ederken oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Maraşlı dizisinin kadrosuna Yeşilçam'ın güzel oyuncusu dahil oldu!

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olmaya aday Maraşlı dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerde olduğu yeni dizinin oyuncu kadrosuna Yeşilçam'dan bir oyuncu eklendi. Tims & B Yapım tarafından projelendirilen Maraşlı dizisi Atv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen Maraşlı dizisine dahil olan usta oyuncu ise bir dönem güzelliği ile Yeşilçam'a damga vuran Neslihan Acar oldu.

Maraşlı dizisine yeni bir isim katıldı

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Maraşlı dizisi merakla bekleniyor. Hazırlıkları süren dizinin yakında ekrana gelmesi beklenirken oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Başrollerde iki başarılı genç oyuncunun olduğu Maraşlı dizisinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor. Polisiye bir dizi olacak Maraşlı'da Kahramanmaraşlı bir polisin hikayesi anlatılacak. Burak Deniz'in canlandıracağı Maraşlı polis karakterine Firuze karakteriyle Alina Boz eşlik edecek.

Maraşlı yeni sezonun iddialı dizilerinden

Yeni sezonun farklı dizilerinden biri olmaya Maraşlı dizisinde Burak Deniz, Alina Boz, Rojda Demirer, Melis İşiten, Kerem Atabeyoğlu ve kadroya yeni dahil olduğu öğrenilen Neslihan Acar yer alıyor. Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizi Maraşlı'da uzun süredir ekranda görünmeyen Yeşilçam yıldızlarından Neslihan Acar'ın hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmiyor. Türkiye'nin en iyi yapım şirketlerinden olan Tims & B Yapım'ın uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Maraşlı dizisi sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri.

Neslihan Acar kimdir?

Maraşlı dizisinin kadrosuna katılan Neslihan Acar, Yeşilçam filmlerindeki güzel oyuncularından biriydi. Uzun süredir ekrandan uzak olan oyuncu en son Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinde rol almıştı. Acar, 14 Şubat 1969'da doğdu. Oyunculuğa çocuk yaşlarda başlayan güzel oyuncu birçok film projesinde yer aldı. Neslihan Acar 1995 yılında Levent İnanır'la evlenmiş fakat evliliği bir yıl sürmüştür. Bir çocuk annesi olan Acar, yeni sezonda Maraşlı dizisiyle seyirciyle buluşacak. Maraşlı dizisinin ne zaman yayına başlayacağı ise henüz açıklanmadı.

30-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar