Cansu Dere’den Aldatılma İtirafı!

Cansu Dere’den Aldatılma İtirafı!
Güzel oyuncu Cansu Dere’nin başrolünde yer aldığı Sadakatsiz Dizisi yakında seyirciyle buluşuyor. Cansu Dere diziyi anlatırken hayatıyla ilgili de itiraflarda bulundu!

Yakın zamanda Kanal D ekranlarında yeni bir dizi seyirciyle buluşacak. Yabancı bir dizi olan Doktor Foster’dan uyarlama olan ve başrollerinde güzel oyuncu Cansu Dere ile başarılı oyuncu Caner Cindoruk’un rol aldığı Sadakatsiz şu sıralar merakla beklenen dizilerden biri. Bir doktorun eşi tarafından aldatılmasının hikayesinin ele alındığı Sadakatsiz tüm dünyada rekorlar kıran Doktor Foster’dan uyarlanan Sadakastiz’in başrolünde doktor karakterini canlandıran Cansu Dere geçtiğimiz günlerde bir restoran çıkışında magazin muhabirlerinin hem dizisiyle ilgili hem de kendisiyle ilgili sorduğu sorulara cevaplar verdi. Dizide aldatılan bir kadını oynayacak olan Cansu Dere bir soru üzerine özel hayatında da aldatıldığının itirafını yaparken bu aldatmayla dizide rol gereği aldatmaya verdiği tepkilerin farklı olduğunu vurguladı.

Cansu Dere Aldatıldı mı?

Dizilerin güzel yüzü başarılı oyuncu Cansu Dere şu sıralar yeni başlayacak dizisinin heyecanı içinde. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak Sadakatsiz’de aldatılan bir kadın doktoru canlandıran Dere kendisine sorulan bir soru üzerine özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti. Cansu Dere muhabir tarafından “rol gereği aldatılan bir kadını oynuyorsunuz, sizin de başınıza geldi mi” şeklindeki soruya “Elbette, tabi ki ama tepkiler aynı değildir. Tepkiler farklıdır. Oynadığım karakterle benim tepkiler farklıdır. Orda bir çocuğumuz vardır” ifadelerini kullandı. Cansu Dere böylece şimdilerde canlandırdığı aldatılan kadın karakterini özel hayatında da yaşadığını ancak her iki durumun tepkilerinin bir birinden farklı olduğunu itiraf etti.

Sadakatsiz Yakında Kanal D Ekranlarında!

Kanal D ekranlarında 7 Ekimde ilk bölümüyle ekrana gelecek olan sadakatsiz dizisi hakkında da konuşan Dere “BBC’nin orijinal bir işi. Biz de Türkiye’ye uyarlıyoruz. İlgi çektiyse ne güzel. Değişik bir şeyler yapıyoruz. Çok da konuşmak istemiyorum. Setimiz çok keyifli” ifadelerini kullandı. 7 Ekimde seyirciyle buluşacak Sadakatsiz’in oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi kendisini aldatan kocasının peşine düşen ve onun kendisini aldattığını ispatlamaya çalışan bir doktorun hikayesini anlatıyor. Sadakatsiz 7 Ekimde Kanal d ekranlarında seyirciyle buluşacak.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar