Acun Ilıcalı Instagramda canlı yayın rekorunu kırdı. Tam bir milyon kişi!

Acun Ilıcalı Instagramda canlı yayın rekorunu kırdı. Tam bir milyon kişi!
Acun Ilıcalı’nın Instagram’da yaptığı canlı yayına bir milyon kişi katılınca bu alanda bir rekor kırıldı. Bu inanılması güç rekorun hikâyesi haberimizde!

Dünyayı kasıp kavuran corona virüs tüm hayatımızı olumsuz etkilemeye devam ederken yeni yeni alışkanlıkları da kazandırıyor. Evde karantinada kalan ünlüler hem takipçilerini artırmak hem de irtibatı kesmemek adına sık sık sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapıyor. Daha önce sosyal medyayı neredeyse hiç kullanmayan ünlüler de bu kervanıma katıldı. İşte bunlardan biri olan Acun Ilıcalı’nın Instagram’da yaptığı canlı yayına bir milyon kişi katılınca bu alanda bir rekor kırıldı. Bu inanılması güç rekorun hikâyesi haberimizde!

Acun Ilıcalı Instagramda canlı yayın rekorunu kırdı. Tam bir milyon kişi!

Kendine ait televizyon kanalı ve özel uçağı bulunan hatta şimdilerde bir futbol kulübü satın alması gündemde olan Acun Ilıcalı diğer meslektaşlarından geri kalmadı ve karantina günlerinde ünlülerin yaptığı canlı yayın furyasına katıldı. Ilıcalı’nın Survivor yarışmacılarıyla yaptığı Instagram canlı yayınına 1 milyondan fazla takipçi katılarak bu alanda bir rekor kırılmış oldu. Son zamanlarda sürekli gündemde olan Acun Ilıcalı, bu kez yanına iletişim ödülünü kazanan Survivor Gönüllüler takımını alarak canlı yayın gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı’nın Instagram’da yaklaşık bir saat süren canlı yayını sırasında Türkiye rekoru kırmayı başardı.

Yeni hedef 2 milyon rekoru!

Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmacılarıyla yaptığı canlı yayınına 1 milyon takipçi katılması gözleri sosyal medya gerçeğine çevirdi. Şimdi kulislerde Acun Ilıcalı’nın yine Survivor yarışmacılarıyla yeni bir rekor denemesi yapacağı konuşuluyor. Canlitv platformu olarak magazin ve televizyon dünyasının nabzını tutmaya devam edeceğiz.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969 Edirne doğumlu Ilıcalı aslen Erzurumludur. Lise döneminde derslerden koptuğu için odaya kapatılan Acun, İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazansa da okulunu 7 yılda bitiremedi. Genç yaşta evlenen Acun, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince sarsıntı geçirdi. Bir yıl boyunca evden çıkmayan ve genç eşinden boşanan Ilıcalı bir de motosiklet kazası geçirerek yaralandı. Kot dükkânı açsa da yürütemedi. 1996 yılında çocukluk arkadaşı Göktuğ Sevinçli’nin Show Tv'de spor servisinde çalışmasıyla kendini televizyon dünyasında bulan Acun Ilıcalı, spor müdürü olan İlker Yasin sayesinde muhabir olarak işe başladı. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Ilıcalı 2006 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurdu. “Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programı ve "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programıyla tanınmaya başlayan Ilıcalı asıl ününü "Survivor Türkiye" adlı yarışma programıyla duyurdu. "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" isimli yarışma programlarıyla televizyon dünyasında kendine yer edinen Acun "Tv8" adlı televizyon kanalını satın aldı. Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. Olan Acun Ilıcalı halen kendi kanalı Tv8’de çeşitli yarışma programları hazırlamaktadır.

22-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar