Ata Demirer ‘bu corona zor biter’ dedi. Son hali görenleri şaşırttı!

Ata Demirer ‘bu corona zor biter’ dedi. Son hali görenleri şaşırttı!
Ünlü oyuncu Ata Demirer sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine takipçilerini çok güldürdü. Ata Demirer'in ‘bu corona zor biter’imalı paylaşımı görenleri şaşırttı!

Koronavirüs salgını sebebiyle evlerinde bulunan ünlülerden ilginç paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını yoğun olarak kullanan Ata Demirer de bunlardan biri. İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımda koronavirüs günlerine dair ümitsizliğini de belirtmiş oldu. Koronavirüs etkisinin düşüşe geçtiği bu günlerde çoğu vatandaş evde kalmayı tercih ediyor. Nasıl vakit geçireceklerinin yolunu bulmaya çalışanlar arasında Ata Demirer gibi ünlü isimler de var. Haliyle çoğu isimde sosyal medyaya yöneliyor ve ortaya bir çok ilginç kareler çıkıyor.

Ata Demirer'in yaşlanmış hali kimlere benzetildi?

Şarkı söylemek, oyunculuk, komedyenlik gibi bir çok alanda kabiliyetli, on parmağında on marifet olan Ata Demirer, sosyal medyadan yaptığı birçok paylaşımıyla tebessüm ettirmeye devam ediyor. Salgın sebebiyle ev karantinasında olan Demirer, durumuyla alakalı bilgileri sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşıyor. Popüler bir mobil uygulamayla yaşlandırılmış bir fotoğrafını paylaşan Demirer, fotoğrafın altına 'az kaldı be' notunu düştü. Yaşlı haliyle bile Demirer’in karizma olduğu yorumları yapıldı. Ata Demirer’in paylaşımı binlerce yorum yüzbinlerce beğeni aldı. Demirer'in yaşlı hali ise Prof. Dr. İlber Oltaylı ve usta oyuncu Çetin Tekindor'a bezetildi.

Ata Demirer kimdir?

Ata Demirer, 6 Temmuz 1972 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Ortaokulu Bursa Erkek lisesinde liseyi Çelebi Mehmet lisesinde tamamladı. Okul hayatında pek başarılı olamayan ünlü oyuncu ağabeyi vasıtasıyla gece klüplerinde piyanist şantör olarak çalışmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nü kazanmasıyla beraber istanbul'a taşındı. İstanbul'daki hayatında da müzisyenlik yapmaya devam etti. Vitamin Grubun’dan Gökhan Semiz ile yakın arkadaş olan Demirer, Semiz vasıtasıyla stand up gösterilerine başladı. Uğur Yücel ile tanışması dönüm noktası olan Demirer, bu tanışma sayesinde komediye olan düşkünlüğünü keşfetti. 1998 yılında ‘Tek Kişilik Dev Kadro’ oyunuyla sahne aldı. Bu oyunla binlerce kez seyircinin karşısına çıktı. Ayrıca bir çok dizide de yer aldı.

Demirer’in filmleri

Tatlı Hayat

Neredesin Firuze

Vizontele Tuba

Avrupa Yakası

Kısık Ateşte 15 dk

Osmanlı Cumhuriyeti

Eyvah Eyvah

21-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar