Acun Ilıcalı Meryem Uzerli ile anlaştı Hangi projede yer alacak?

Acun Ilıcalı Meryem Uzerli ile anlaştı Hangi projede yer alacak?
Ünlü oyuncuyu sonunda ikna etmeyi başaran Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem Uzerli ile 2014 yılından beri çalışmak istiyordu. Meryem Uzerli, jüri üyesi olacak.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan ancak çocukları olduktan sonra hiçbir projede yer alamayan Meryem Uzerli sonunda ekranalra dönme kararı aldı. Yıllardır kşmsenin ikna edemediği Meryem Uzerli ile Acun Ilıcalı anlaştı.İzleyici merak ediyor yıllardır ekrana çıkmayan Meryem Uzerli hangi programda yer alacak? Acun Ilıcalı ünlü oyuncuyu nasıl ikna etti? Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı Meryem Uzerli ile anlaştı Hangi projede yer alacak?

Sahip olduğu Acun Medya ile başarılı işlere imza atan Acun Ilıcalı, süreç içerisinde yüzlerce oyuncu ile çalıştı, halen de çalışıyor. Ancak Ilıcalı'nın bir türlü ikna edemediği Meryem Uzerli'yle çalışmak istediği de bir sır değildi. Geçmişte "Yetenek Sizsiniz", "Rising Star" gibi dev projeler için Meryem Uzerli'ye defalarca teklif götüren Acun Ilıcalı başarısız olmuş ve hep reddedilmişti. 

Meryem Uzerli'yi sonunda ikna etti

Ocak ayında ikinci çocuğunu kucağına alan Meryem Uzerli uzun süre ara verdiği ekranlara muhteşem bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. KIzları olduktan sonra uzlete çekilen ve kendini dini hayata vererek münzevi bir yaşamı seçen Meryem Uzerli'nin nasıl ikna olduğu halen öğrenilemedi. Ünlü oyuncuyu sonunda ikna etmeyi başaran Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem uzerli ile 2014 yılından beri çalışmak istiyordu. Meryem Uzerli, 2014'ten bu yana Acun Ilıcalı'nın kendisine teklif ettiği "Yetenek Sizsiniz", "Rising Star" gibi birçok programda jüri üyeliği teklifini geri çevirmişti.

Jüri üyesi olacak

Geçtiğimiz günlerde projenin detayları için Meryem Uzerli ile bir araya gelen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli'yi ikna etmeyi başardı. Yıldız oyuncu  yeni yayın döneminde Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri üyesi olarak çalışacak. Ancak çalışma şartlarındaki titizliğiyle bilinen Meryem uzerli kolay ikna olmuşa benzemiyor. Çünkü ünlü oyuncu teklifi gördükten sonra Acun Ilıcalı'ya "Diğer jüri üyelerinin kim olduğunu gördükten sonra imza atarım" diyerek kendisine acil çıkış kapısı bıraktı. Sonuçta prensipte Meryem Uzerli'yi ikna etmeyi başaran medya patronu Acun Ilıcalı şimdi ünlü oyuncunun rızası dahilinde "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin diğer jüri üyelerini belirleyecek. Gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

11-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar