Ersin Düzen TRT'den ayrıldı

Ersin Düzen TRT'den ayrıldı
Ünlü spor programı sunucusu Ersin Düzen uzun yıllardır görev yaptığı TRT'den ayrıldı. Bir açıklama yayınlayan Ersin Düzen TRT'den ayrıldığını duyurdu.

Ünlü programcı Ersin Düzen TRT'den ayrıldığını duyurdu. TRT'de 11 yıldır program yapan ünlü spor programcısı Ersin Düzen'in ayrılığı sevenlerini şaşırttı. TRT, kısa süre önce ünlü spor yorumcusu eski futbolcu Rıdvan Dilmen'le anlaştığını duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından Ersin Düzen'in TRT'den ayrılması manidar bulundu ve konuyla ilişkilendirildi. Ersin Düzen TRT Spor'da çeşitli programlar yaparken Statdyum adlı programında sunuculuğunu üstleniyordu. Haftanın 4 günü TRT ekranında olan Ersin Düzen'in ayrılığı ise herkesi şaşırttı.

Ersin Düzen TRT'den ayrılma kararı aldı

TRT ekranlarından seyirciyle buluşan Ersin Düzen sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak TRT'den ayrıldığını duyurdu. Başarılı programcı doğacak olan oğluna ve eşine daha çok zaman ayırmak istediğini belirtti. TRT yöneticileri ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Düzen TRT'den kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Ersin Düzen o paylaşımında, "11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Ersin Düzen Rıdvan Dilmen yüzünden mi bu kararı aldı?

Ünlü programcı Ersin Düzen'in 11 yıl görev yaptığı TRT'den ayrılması ise Rıdvan Dilmen'in TRT'de program yapmaya başlamasına yorumlandı. Birçok spor kanalı ve sosyal medya hesapları Düzen'in ayrılığını Rıdvan Dilmen'in TRT'ye gelmesine bağladı. Spor dünyasının sevilen iki programcısı arasında program anlaşmazlığı mı yaşandığı konuşulanlar arasında. %100 Futbol isimli programı hazırlayıp sunan Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon yeni sezonda programlarını TRT'ye taşıma kararı aldı. TRT ile yeni sezonda anlaşma sağlandı ve %100 Futbol artık TRT ekranından seyirciyle buluşacak.

Rıdvan Dilmen Ersin Düzen'e sert sözler sarfetmişti

İki ünlü spor programcısının arasında gerginlik yaşandığı biliniyordu. Rıdvan Dilmen 2020 yılı Eylül ayında Ersin Düzen'e, "Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleyeceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey" sözlerini söylemişti.

11-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar