Acun Ilıcalı Reklam Yüzü mü Oluyor?

Acun Ilıcalı Reklam Yüzü mü Oluyor?
On parmağında on marifet olan ünlü isim ve medya patronu Acun Ilıcalı bir telefon markasının reklam yüzü olmaya hazırlanıyor. İddiaya göre taraflar anlaşmaya vardı. İşte detaylar!

On parmağında on marifet olan isimler vardır. Bu isimler hangi alanda iş yaparlarsa yapsınlar ya da neyle meşgul olurlarsa olsunlar mutlaka başarılı oluyorlar. Öyle ki her iş her şey yakışıyor bu isimlere. Hiç şüphesiz bu isimlerin başında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geliyor. Televizyon mesleğine muhabirlikle başlayan ve adım adım zirveye çıkan Ilıcalı sonunda Medya Patronu olmayı başardı. Tv 8 ve başka medya mecralarının da sahibi olan Ilıcalı elini attığı her işte başarılı oldu. Öyle ki Ilıcalı’nın başarısız olduğunu duyan bilen, gören olmadı. Tabi bu başarı ünlü ismi hiç şımartmadı ve aksine daha fazla çalışmaya sevk etti. Ilıcalı da bu çalışma ve azminin karşılığını aldı. Şimdilerde ise başka bir iddia ünlü ismin başka bir alana gireceği yönünde. İddialara göre Acun Ilıcalı bir markanın reklam yüzü olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı Reklam Oyuncusu Oluyor!

Program sunuculuğu, yapımcılığı, Yapım şirketi sahipliği, tv kanalı ve medya patronluğu, futbol takımı sahipliği derken Acun Ilıcalı bu günlerde başka bir alana daha atılmak üzere. İddialara göre ünlü isim bu günlerde bir markanın reklam yüzü olmak üzere. On parmağında on marifet bulunan ve elini attığı her işte başarılı olan Ilıcalı şu ana kadar tanıtım amaçlı marketing reklamlar dışında oynamamıştı. Oysa eğer iddialar doğru çıkarsa bu kez Ilıcalı reklam oyuncusu olacak ve bir arkanın reklamında rol alacak. Henüz doğrulanmayan iddialara göre Acun Ilıcalı halen kendi programı olan Survivor’un ana sponsoru olan Oppo’nun reklamlarında rol alacak.

Oppo’nun Reklam Yüzü mü Oluyor?

Ünlü isim Acun Ilıcalı iddialara göre Oppo telefon markasının reklam yüzü olacak. Sosyal medya ve magazin basınında flaş haber olarak yer alan iddialara göre Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Oppo telefon markasının reklam yüzü olacak. İddialara göre son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başlayan telefon markası Oppo reklam yüzünü değiştirme kararı aldı. Reklamlarında Sıla’nın rol aldığı telefon markası Oppo bugünlerde reklam yüzü olarak Acun Ilıcalı’yı görmek istiyor. Bunun için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya teklif götürdüğü iddia edilen telefon markası Oppo ile Acun Ilıcalı anlaşmış durumda. Tabi bunlar şimdilik birer iddia. Ancak çok kısa zamanda gerçek olup olmadığı ortaya çıkacak ve eğer gerçekse Acun Ilıcalı’yı telefon markası Oppo’nun reklamlarında göreceğiz.

10-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar