Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi Türkiye'ye dönüyor!

Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi Türkiye'ye dönüyor!
Bölümler ilerledikçe ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı Survivor’da Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi neden Türkiye'ye dönüyor, haberimizde.

Ülkemizin en renkli ve yarışmacı kanalı Tv8’de pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri yayınlanan Survivor 2020 yeni serüveniyle yoluna devam ediyor. Bu yıl da ünlüler ve gönüller takımlarından oluşan ve bir ada ülkesi olan Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen Survivor’da Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi Türkiye'ye dönme kararı aldı. Bölümler ilerledikçe ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı Survivor’da Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi neden Türkiye'ye dönüyor, haberimizde. Şimdi detaylar!

Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi Türkiye'ye dönüyor!

Aylardır bir ada ülkesi olan Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen ve Tv8 kanalında yayınlanan Survivor 2020 dünyayı saran corona virüse rağmen serüvenine devam ediyor. Haftalar geçtikçe elenen isimler çoğaldı ancak bu isimler uçuşlar yasaklandığı için Türkiye’ye dönemedi. Geçici olarak bir otelde karantinada tutulan yarışmacılar ve Survivor ekibinin bir kısmı ayarlanan özel bir uçakla ülkemize getirilecek.

14 gün karantinada kalacaklar

Acun Ilıcalı uzun süredir bulunduğu Dominik Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye dönüyor. Bu yolculukta ona Survivor’dan elenen isimler, Survivor ekibinden bazı görevliler ve Dominik’te yaşayıp da orada mahsur kalan Türkler eşlik edecek. Acun Ilıcalı ve beraberindekileri getirecek uçak 14 Mayıs'ta İstanbul’da olacak. Türk Hava Yollarına ait uçakla İstanbul'a gelen ekip Coronavirus önlemleri kapsamında 14 gün karantinada kalacak. Program çekimleri için coronadan önce Dominik Cumhuriyeti’ne giden ve salgından dolayı Türkiye’ye gelemeyen Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, THY'ye ait uçakla İstanbul'a ayak basar basmaz Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı bir yurtta 14 gün müşahede altında tutulacak.

Bir rekor! 110 ülkeden tahliye!

Küresel salgın başladıktan sonra yurt dışındaki vatandaşlarını ülkeye getirme konusunda rakipsiz olan ülkemiz dile kolay bugüne kadar 110 ülkeden sayısız uçuş gerçekleştirdi. Bu bir rekor olarak tarihteki yerini alan başarıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katkısı büyük. Oktay’ın koordinasyonu ve ilgili bakanlıkların ortak çalışmasıyla vatandaşların ramazan ayı ve bayramını evlerinde huzurla geçirebilmesi için başlatılan tahliye operasyonları hız kesmeden sürüyor.

Gelenler karantinaya alınıyor.

Hangi sebeple olursa olsun yurt dışından gelen tüm yolcular 14 gün süren karantina işlemine tabi tutuluyor. Bu kapsamda 14 Mayıs akşamı ülkeye getirilecek Acun Ilıcalı ve ekibi ile KYK yurdunda 14 gün misafir edilecekler. THY uçağında Survivor ekibinden başka Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayıp da uçuş yasağından dolayı gelemeyen 250 Türk vatandaşı da bulunuyor. Misafirler KYK yurtlarında 14 gün gözlem altında tutulduktan sonra Kovid-19 bulgusuna rastlanmaması durumunda evlerine uğurlanacak. Survivor ekibi karantina süresince İstanbul'daki KYK yurdunda, aynı uçakla dönecek Türk vatandaşları ise Tekirdağ'daki KYK yurdunda misafir edilecek.

12-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar