Survivor 2020 yarışmacısının koronavirüs testi pozitif çıktı!

Survivor 2020 yarışmacısının koronavirüs testi pozitif çıktı!
Survivor 2020 yarışmacısına koronavirüs şoku. Survivor'ın yeni sezonunda yarışan ve elenerek adaya veda eden bir yarışmacının koronavirüs testi pozitif çıktı.

En sonunda bu da oldu. Koronavirüs günlerinde ekrana gelmeye devam eden Survivor'da bu sezon yarışan bir yarışmacıda koronavirüse rastlandı. Geçtiğimiz aylarda elenerek adaya veda eden Makbule Karabudak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Makbule Karabudak kimdir? Ne zaman elendi? Makbule Karabudak, bu sezonki Survivor kadrosunda yer alan isimlerden biriydi. Ancak yarışmanın başlamasından kısa bir süre sonra elenmekten kurtulamamıştı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar sizlerle.

Survivor yarışmacısı Makbule Karabudak koronavirüse yakalandı

Makbule Karabudak belki bu sezon kafanızda çok fazla yer etmemiş olabilir. Bunun sebebi adaya çok erken veda etmiş olması. Makbule Karabudak, daha yarışmanın ilk haftasında adaya veda eden isim olmuştu. Makbule Karabudak'ın elenmesinin üzerinden aylar geçti. Ancak Makbule Karabudak, hiç beklenmedik bir şekilde gündeme geldi. Sağlık çalışanı olan Makbule Karabudak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Oldukça kısa bir sürede Survivor'dan elenen Makbule Karabudak, elenmesinin ardından koronavirüs pandemisinin başlamasıyla birlikte bir tweet atmıştı. Bir sağlık çalışanı olan Makbule Karabudak, herkesi sağduyulu olmaya davet etmişti. 

Adaya veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı;

 "Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, 'her şeyde vardır bir hayır' diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor'a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için 'Evde kalın' güzel günler yakın."

Peki koronavirüse yakalanarak gündeme gelen Makbule Karabudak kimdir? Kendisiyle ilgili neler biliyoruz. İşte Makbule Karabudak'ın hayat hikayesi.

Makbule Karabudak kimdir?

Makbule Karabudak, 1992 yılında İstanbul'da doğdu ve ilkokul yıllarında ailesiyle Kırıkkale'ye taşındı. Lise eğitiminin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisansı bölümünü kazandı. Çocukluğundan beri sporla iç içe büyüyen Makbule Karabudak, 3 adım atlama ve kısa mesafe koşuculuğu yapmış, lisede basketbol oynamış ve üniversite yıllarından okuduğu üniversitenin hentbol takımında forma giymiş. Üniversite eğitimini tamamlamasının ardından İstanbul'a atanan Makbule Karabudak, sabah 9 akşam 5 ebelik yapmaktadır.

 

11-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar