Acun Ilıcalı'dan bir ilk! Ayla Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı!

Acun Ilıcalı'dan bir ilk! Ayla Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı
Sıradan bir muhabirken yaptığı programlar ve girişimci ruhuyla sayılı iş adamlarından biri olmayı başaran Acun Ilıcalı'dan bir ilk gerçekleşti

Sıradan bir muhabirken yaptığı programlar ve girişimci ruhuyla sayılı iş adamlarından biri olmayı başaran Acun Ilıcalı'dan bir ilk gerçekleşti. Yeni arkadaşı Ayla Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaşan 51 yaşındaki ünlü yapımcı Acun Ilıcalı halen TV8 ve Acun Medya'nın sahibi. Ünlü televizyoncu 51. yaşına girerken doğum gününü koronadan dolayı mahsur kaldığı Dominik'te kutladı. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı'dan bir ilk! Ayla Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı!

Survivor çekimleri ve oradaki Türkleri ülkemize getirmek için Dominik'e giden ancak tüm Dünyayı etkisi altına alan küresel salgından dolayı Dominik Cumhuriyeti’nde mahsur kalan Acun Ilıcalı yarım asırı devirdi. 51 yaşına giren Acun Ilıcalı'ya ekip arkadaşlarından duygusal bir doğum günü sürprizi geldi.

İlk Sürpriz Esat Yontunç’tan!

Hiç beklemediği bir şekilde 51. Yaş gününü Dominik'te kutlayan Ilıcalı’ya ilk sürpriz Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç’tan geldi.  Survivor'da yeni oyunun çekimlerinin yapıldığı alana arabayla giren Esat Yontunç, doğum günü pastasıyla Acun'a büyük sürpriz yaptı.

Ayça Çağla Altunkaya ile ilk paylaşım!

Yapılan sürprizle hayli duygulanan Acun Ilıcalı, Survivor'daki doğum günü kutlamasının videosunu ve arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile çekilen fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Doğum günü paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağan Acun’un Instagram hesabında 13,4 milyon takipçisi var.

Instagram'da rekor kırmışlardı

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Dominik'te ünlüler ve gönüllüler takımlarıyla Instagram’da takipçilerinin karşısına geçerek yaptığı canlı yayınla 3 milyon izleyiciyle ulaşarak büyük bir rekora imza atmışlardı. Eski rekoru 2 milyon olan rakamını kısa sürede geçen Acun ve yarışmacılar gündeme oturmuşlardı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969 Edirne doğumlu Ilıcalı aslen Erzurumludur. Lise döneminde derslerden koptuğu için odaya kapatılan Acun, İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazansa da okulunu 7 yılda bitiremedi. Genç yaşta evlenen Acun, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince sarsıntı geçirdi. Bir yıl boyunca evden çıkmayan ve genç eşinden boşanan Ilıcalı bir de motosiklet kazası geçirerek yaralandı. Kot dükkânı açsa da yürütemedi. 1996 yılında çocukluk arkadaşı Göktuğ Sevinçli’nin Show Tv'de spor servisinde çalışmasıyla kendini televizyon dünyasında bulan Acun Ilıcalı, spor müdürü olan İlker Yasin sayesinde muhabir olarak işe başladı. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Ilıcalı 2006 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurdu. “Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programı ve "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programıyla tanınmaya başlayan Ilıcalı asıl ününü "Survivor Türkiye" adlı yarışma programıyla duyurdu. "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" isimli yarışma programlarıyla televizyon dünyasında kendine yer edinen Acun "Tv8" adlı televizyon kanalını satın aldı. Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. Olan Acun Ilıcalı halen kendi kanalı Tv8’de çeşitli yarışma programları hazırlamaktadır.

01-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar