Öğretmen dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Öğretmen dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?
FOX TV'den ekrana gelen Öğretmen dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor. İlgi çeken dizinin yeni sezon tarihi belli oldu.

FOX TV ekranlarının Med Yapım ve MF Yapım imzalı dizisi Öğretmen, koronavirüs nedeniyle araya gitmek zorunda kaldı. Ara beklenenden uzun sürünce dizinin gelecek sezon kaldığı yerden devam etmesine karar verildi. Peki Öğretmen dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte ilgiyle izlenen dizinin kalan bölümlerinin yayınlanmaya başlanacağı o tarih.

Öğretmen dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Öğretmen dizisi 4 Mart 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Oldukça farklı konusuyla diğer dizilerden kendisinin ayırmayı başaran dizi son olarak 25 Mart 2020 tarihinde 4. bölümüyle ekrana gelebildi. O tarihten bu yana koronavirüs nedeniyle herhangi bir çekim gerçekleştirilemedi. Kanal ve yapım şirketi, aldığı kararla birlikte yeni bölümlerin gelecek sezon ekrana gelmesine hükmetti. Öğretmen dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Şerif Erol, Ramazan Demir, Doğa Özüm, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Ezgi Gör, Göksu Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan, Can Bartu Aslan, Beran Soysal, İsmail Karagöz, Hasan Şahintürk, Cansın Şenel ve Ruhi Sarı gibi isimleri buluşturan Öğretmen dizisi ekranlara dönmek üzere.

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Öğretmen dizisinin senaryosunu Merve Girgin kaleme alıyor. Koray Kerimoğlu ise yönetmen koltuğunda oturan isim. İlker Kaleli de başrolde oldukça dikkate değer bir performans sergiliyor. Her bölümü büyük ilgi çeken Öğretmen dizisinde oyuncular sete çıkıyor. Temmuz ayında çekimlerin başlaması planlanıyor. Yeni sezon Eylül ayından itibaren FOX TV ekranlarında olacak.

Öğretmen dizisinin konusu ne?

Bir lisede fizik öğretmenliği yapan Akif, öğrencilerine unutamayacakları bir ders vermek için kolları sıvar. Lisedeki bir sınıfta Rüya adında bir öğrenci intihar etmiştir. Herkes bu intiharı sıradan bir olay gibi görse de Rüya'yı intihara itenler sınıf arkadaşlarıdır. Sınıf arkadaşları Rüya'nın ölümü nedeniyle herhangi bir suçluluk duymamakta ve pervasızca yaşamlarına devam etmektedir. Akif öğretmen sıradan bir okul gününde, okulda bir bomba patlatır ve sınıftakiler içeride mahsur kalır. Hiçbir giriş çıkış imkanları yoktur. Akif öğretmen tarafından esir alınmışlardır. Kurtulmalarının tek yolu ise tüm gerçekleri açıklamak ve hatalarını fark etmektir.

02-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler