Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kafa karıştıran bir mesajla kutladı

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kafa karıştıran bir mesajla kutladı
Kenan Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlayan Beren Saat, doğum günü mesajıyla herkesin kafasını karıştırdı.

Kenan Doğulu, 31 Mayıs günü 45. yaş gününü kutluyordu. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat, doğum gününü birlikte yalnız olarak kutladı. Beren Saat, sosyal medyada eşinin doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi. Doğum günü mesajını okuyanların kafası bir hayli karıştı.

Beren Saat'ten kafa karıştıran doğum günü mesajı

Sık sık magazin gündemine gelen olay çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, karantina günlerinde yeniden birbirine bağlanmışa benziyor. Birlikteliklerine verdikleri aranın ardından karantina günlerinde birbirine daha fazla vakit ayırma fırsatı buldular. Beren Saat, doğum günü mesajında Kenan Doğulu'ya karantina sürecinde yeniden aşık olduğunu ifade etti. Buna rağmen mesajın son cümlesi kafaları karıştırdı. İşte o mesaj;

"Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük, hıçkırarak ağladık, idol olduk, hain olduk, bu sefer 'tamam' dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk.

Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi. Beceremediğimiz evlilik olsun."

Boşanmak üzereyken barışmışlardı

Beren Saat ve Kenan Doğulu, 2014 yılında evlenerek hayatlarını birleştirmişti. Çift, geçtiğimiz yıl ayrılık haberleriyle magazin manşetlerinden düşmedi. Ayrılık kararı almışlar ve bir süre ayrı kalmışlardı. Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i oyuncu Aslı İşler ile aldattığı iddia edilmişti. Beren Saat ve Aslı İşler, 2015 yılında birlikte Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde birlikte rol almışlardı. Ayrı kaldıkları aylarda sık sık boşanacakları yönünde haberler yapıldı ancak 8 ay sonunda evliliklerine bir şans daha vererek ilişkilerini devam ettirmeye karar verdiler.

Kenan Doğulu, Nisan ayında Bizimdir adlı şarkısının klibini yayınladı. Klipte Işıl Yücesoy, Uğur Yücel, Can Bonomo, Sertab Erener, Demet Akbağ, Kalben, Ezgi Mola, Belçim Bilgin, İpek Erdem, Yılmaz Erdoğan, Engin Öztürk, Ceylan Ertem, Kaan Çakır, Gökhan Türkmen, Emre Karayel, Gonca Vuslateri, Evrencan Gündüz, Erkan Oğur, Sıla Gençoğlu, Selim Bayraktar ve Ayşe Özyılmazel gibi birbirinden ünlü isimler yer aldı. Klipteki en çok dikkat çekici kişi ise Kenan Doğulu'nun yeni barıştığı Beren Saat idi.

31-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar