Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama: “O takımla anlaşıyorum”

Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama: “O takımla anlaşıyorum”
Acun Ilıcalı uzun süredir gündemi meşgul eden projesini nihayet açıkladı. Futbol üzerine konuları değerlendiren Acun Ilıcalı'nın bomba açıklaması haberimizde

Proje adamı Acun Ilıcalı’dan televizyon programında bomba açıklama geldi. “O takımla anlaşıyorum” Beyaz TV'de futbol gündemini değerlendiren Acun Ilıcalı uzun süredir gündemi meşgul eden projesini nihayet açıkladı. Futbol üzerine konuları değerlendiren Acun Ilıcalı'nın açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar.

Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama: “O takımla anlaşıyorum”

Survıvor, O Ses Türkiye, Var mısın Yok musun gibi ses getiren projelerle televizyon dünyasında patron olan Acun Ilıcalı’dan yeni bir hamle geldi. Sektöre spor muhabiri olarak başlayan Ilıcalı yine futbolla ilgili bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Uzun süredir bir takım alacağı konuşulan Acun Ilıcalı bombayı patlattı.

“O takımla anlaşma aşamasındayım”

Ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı, konuk olarak katıldığı Beyaz Tv’de kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Canlitv olarak Acun’un cümlelerinden seçtiğimiz satır başlıklarını yayınlıyoruz.

“Fortuna Sittard ile anlaşma aşamasındayım, her şey sorunsuz sona ererse, genç futbolcuları Türkiye'de ve dünyada keşfedip dünya futboluna kazandırmak istiyoruz. Fenerbahçe başta olmak üzere genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Mesela şöyle bir hayalim var, Fenerbahçe'de tribünleri ayağa kaldıran bir oyuncunun Fortuna Sittard'dan yetişmesini istiyorum.

 Seve seve kabul ettim

Süper lig ile sorulan sorulara Ilıcalı şöyle cevap verdi. “Trabzonspor'un yüksek düzeyli bir futbolu var. Başakşehir ve Okan Buruk ikilisini dikkatle takip ediyorum. Merdivenleri çıkıyor, acaba zirve mi görecek? Meslek kariyerime Beşiktaş muhabiri olarak başladım. Beşiktaş Kulübünden bana teklif gelince, ben seve seve kabul ederiz dedim, herhangi bir maddi ilişki olmadı. Seyircisiz olayı en çok Galatasaray'a zarar verdi. Fenerbahçe için objektif konuşacağım, .. Başakşehir maçı sonrasında ritim yakalamışken üst üste hakem hataları... Bence takım ritmini kaybetti orada ve geri çekildi. Bence iyi sezon oluyordu, iyi maçlar oynamıştı Fenerbahçe ama istikrarlı olan başarılı oluyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969 Edirne doğumlu Ilıcalı aslen Erzurumludur. Üniversiteye 7 yıl gitse de eğitimini yarıda bıraktı. Genç yaşta evlenen Acun, anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. Bir yıl boyunca evden çıkmayan ve eşinden boşanan Ilıcalı bir de motosiklet kazası geçirerek yaralandı. 1996 yılında Show Tv Spor müdürü olan İlker Yasin sayesinde muhabir olarak işe başladı. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Ilıcalı 2006 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurdu. "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programıyla tanınmaya başlayan Ilıcalı asıl ününü "Survivor Türkiye" adlı yarışma programıyla duyurdu. "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" isimli yarışma programlarıyla televizyon dünyasında kendine yer edinen Acun "Tv8" adlı televizyon kanalını satın aldı. Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. Olan Acun Ilıcalı halen kendi kanalı Tv8’de çeşitli yarışma programları hazırlamaktadır.

14-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar