Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili flaş açıklama

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili flaş açıklama
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili sorulara cevap verdi. Muhabirin sorularına içtenlikle cevap veren Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığı sorusuna ne dedi?

Acun Medya ve Tv8 kanalının patronu Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili flaş açıklama geldi. Sahip olduğu medya sektöründen başka spor takımlarıyla da ilgilenen ve kulüp satın alan Acun Ilıcalı taraftarı olduğu Fenerbahçe’ye başkan olmak istiyor mu? Hayranlarını heyecanlandıran röportaj haberimizde. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili flaş açıklama

Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili sorulara cevap verdi. Muhabirin sorularına içtenlikle cevap veren Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığı sorusuna "Ali Koç varken Fenerbahçe başkanlığını düşünmek aklımın ucundan geçmez" diyerek cevap verdi. Avrupa’dan takım satın alarak spor patronluğuna da soyunan Acun, ülkemizden takım alıp almayacağı sorusuna ise şöyle cevap verdi.

Futbol anlayışından memnun değilim

"Türkiye'de bir takım alma girişimi olmaz. Ülkemizde futbol anlayışından çok mutlu değilim. Futbolun bizi birleştirmesi lazım. Şu futbolun bir eğlence olduğunu anlasak da bundan dolayı gerilmesek, birbirimize kötü hisler beslemesek ne güzel olur. Ben Fenerbahçeliyim. Büyük kızım Galatasaraylı, babam Beşiktaşlıydı. Bu ne kadar güzel bir şey. Hepimiz başka kulüpler tutabiliriz. Hepsi değerli kulüp. Kazandığımız zaman mutlu oluyorum tabii ki ama bunu karşı tarafa kötü oynama nedeni yapmam mümkün değil. Kulüpten dolayı bir insan üzerinde alerji oluşmuyor bende. Sergen hocayla birlikte 2 yıl çalıştık, bir gün bile aramızda mutsuzluk olmadı. Şu futbol beraber oturup konuşulacak bir ortam olsa, karma maç seyredebilsek ne güzel olur. Bu gerilimin nedeni için birinci olarak, belli dönemki yöneticiler bunu yaptı. Babalarımız döneminde gerilimler yokmuş, beraber maç seyrediliyormuş, bu iş öyle başlamış. O dönemler içinde anladığım kadarıyla belli yöneticilerin yanlış tutumları camiaların aralarını soğutmuş ve bu giderek artmış. Hayal kırıklığı yaşıyorum gerilimi gördükçe. Avrupa'da o gerilimi görmüyorsun. Fenerbahçe'nin Valencia maçını Valencialıların arasında izledik. Fenerbahçe gol attığında mutluluğumuzu yadırgamadılar. Türkiye bu konuda en kötü mü dersek, çok daha kötülerini gördüm.

Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum

Acun, herkesin merak ettiği o soruya, Fenerbahçe başkanlığı için şu cevabı verdi: “ Ali Koç başkanımız, kendisini Fenerbahçe'ye adamış bir başkan. Ben de seve seve başkanımıza yardım etmeye çalıştım. Sağ olsun o da bana çok güvendi, birçok olayda birbirimize destek olarak güzel şeyler yaptık. Böyle bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Akşama kadar bütün enerjisini veriyor. Böyle bir başkan varken Fenerbahçe başkanlığını düşünmek aklımın ucundan geçmez. Tek isteğim Ali Koç'un başarılı olması, benim de yapmam gereken başkanımızı motive etmek. Dünyanın en iyi başkanını da getirsen kazanmanın garantisi yoktur. Manchester City’nin bütçesine bakın, en yüksek çıkar, doğru düzgün başarı yok ortada. O bütçeyle o başarısızlık akıl alacak gibi değil ama en çok para, en iyi oyuncular onlarda. Her şeyi doğru yaparsın, gider bir yerde birine takılırsın, bir yanlış karar ligin kaderini değiştirir, her şey olabilir.”

28-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar