Şok Gelişme! Camdaki Kız Dizisinin Yayını Ertelendi

Şok Gelişme! Camdaki Kız Dizisinin Yayını Ertelendi
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve 1 Nisan olarak yayın tarihi duyurulan Camdaki Kız’ın yayın tarihi 8 Nisan’a ertelendi.

Televizyonlarda önümüzdeki hafta yeni yapımların seyirciyle buluşacağı ve yeni heyecanların ekrana geleceği bir hafta olacak. Uzun süredir hazırlıkları süren ve iddiaları ile seyirciyi şimdiden heyecanlandıran yapımlardan TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs, Show Tv ekranında ekrana gelecek olan Kırmızı Kamyon ve Kanal D ekranında yayınlanacak Camdaki Kız ekranlarda yayınlanan diziler arasına girecek ve kendilerince bu rekabete katılacak. Dizilerin önümüzdeki hafta ekrana gelmesi beklenirken son dakika gelen bir haber bir anda bu düşünceyi biraz da olsa sarsmış gibi görünüyor. Edeni henüz tam bilinmemekle birlikte Kanal D ekranında 1 Nisan Perşembe akşamı ekrana geleceği duyurulan Camdaki Kız adlı dizinin yayın tarihinde bir erteleme meydana geldi ve dizinin bir hafta sonra 8 Nisan’da ekrana geleceği açıklandı. Bu gelişme diziyi heyecan ve sabırsızlıkla bekleyen seyircide bir kafa karışıklına sebep olurken diğer iki dizinin yayın tarihinde ise bir değişiklik olmadı.

Camdaki Kız Ertelendi

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız adlı yapımın yayın tarihinde bir haftalık bir erteleme meydana geldi. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıolu’nun eserinden televizyona uyarlanan yapım seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Dizinin tanıtım fragmanları oldukça heyecan yaratırken dizi 1 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak son dakika gelişmesiyle dizinin 1 Nisan Perşembe akşamı yerine 8 Nisan Perşembe akşamı ekrana geleceği açıklandı. Bu gelişmenin arkasında ne olduğu açıklanmazken seyirci de meraklandı. Dizinin henüz hazır olmayışından mı yoksa aynı gün yayına girecek Bir Zamanlar Kıbrıs’la aynı anda başlayacak olmasından mı ertelendiği ise anlaşılamadı.

Camdaki Kız Konusu

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız Gülseren Budayıcıolu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak hazırlanan yapımda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi ve Şerif Erol rol alıyor. Dizide Nalan sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullarda okumuştur. Nalan Türkiye’nin en büyük oteller zincirinde mimar olarak çalışmaktadır. Ancak şirketin sahiplerinden Sedat Koroğlu ile bir anda kendisini evlilik aşamasında bulur. Ancak ikilinin birbirinden sakladıkları karanlık tarafları vardır ve bu karanlık tarafları ikilinin gelecekte en büyük sorunları olacaktır.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar