Ramo kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor

Ramo kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor
Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Ramo dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerinde usta oyuncu da yer alacak. İşte o isim…

Ramo dizisinde sürprizler bitmiyor. Ekranların en çok izlenen dizileriden biri olan Ramo kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Ramo dizisi birçok usta oyuncu ile ekrana geliyor. Show Tv'de yayınlanan dizinin güçlü oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha eklendi. Usta oyuncu Renan Bilek Ramo dizisinin 38 ve 39. bölümlerinde yer alacak. Renan Bilek ile yapımcı şirketin şimdilik iki bölüm için anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Ramo'ya yeni karakter

Show Tv'de ekrana gelen Ramo başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla ve senaryosuyla dikkat çeken dizinin reytingleri de oldukça yüksek. Sevilen dizinin bu sezon kadrosuna katılan Emre Kınay gibi güçlü oyuncular dizini başarısını daha da arttırdı. Ramo hayranlarını sevindirecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Tv 100'ün haberine göre Ramo kadorsuna güçlü oyuncu Renan Bilek de dahil oldu. Show Tv'de Cuma akşamlarına damga vuran Ramo'nun en son 37. Bölümü yayınlandı. Renan Bilek'in Ramo 38 ve 39. bölümler için anlaşma imzaladığı öğrenildi. Renan Bilek'in Ramo'da hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Devrim Özkan, Mehmet Yılmaz Ak, Sacide Taşaner, Emre Kınay gibi birçok başarılı isim Ramo dizisi kadrosunda. Ramo ve Sibel'in aşkı ve karşılarına çıkan engeller aksiyon dolu sahnelerle ekrana yansıyor. Show Tv'nin fenomenleşen yapımı BKM tarafından hazırlanıyor. Ramo'ya dahil olan son isim ise usta oyuncu Renan Bilek oldu.

Renan Bilek Kimdir?

Ramo kadrosuna dahil olan Renan Bilek 6 Ekim 1968'de İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi mezunu olan Renan Bilek 1990 yılında bir sinema filmiyle oyunculuğa adım attı. Renan Bilek TRT1'de yayınlanan Yeşil Deniz dizisi, Doksanlar ve Sevgili Geçmiş gibi dizilerde rol aldı. Bilek, Yeşil Bir Dünya, Hükümet Kadın ve Devrimden Sonra gibi sinema filmlerinde de yer almıştı.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar