Acun Ilıcalı’dan Leyla İle Mecnun Açıklaması

Acun Ilıcalı’dan Leyla İle Mecnun Açıklaması
Geçtiğimiz günlerde yeniden yayınlanmaya başlayan efsane dizi Leyla ile Mecnun’un gösterdiği başarıdan dolayı Acun Ilıcalı bir paylaşımda bulundu.

TRT 1 ekranlarında yıllar önce yayınlanan ve seyircinin büyük beğenisini toplayan ve bir fenomene dönüşen ünlü dizi Leyla ile Mecnun uzun bir aradan sonra yeniden seyirciyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle Exxen’de yeniden yayınlanmaya başlayan efsane dizi Leyla ile Mecnun büyük bir ilgiye karşılaştı. Seyircinin büyük ilgisiyle karşılan ve yayınlanan ilk bölümü her zaman ki gibi eski bölümlerindeki heyecanı ve tadı aratmadı. 8 yıl aranın ardından uzun bir çalışmanın ardından eski kadrosunu yeniden toplayan çekimlere yeniden başlayan dizi internet yayın platformu Exxen’de yayınlanmaya başlandı. Dizinin ilk bölümünün büyük bir ilgiye karşılaşması Exxen’in sahibi Acun Ilıcalı’yı da şaşırttı. Bu kadar büyük bir ilgi beklemediğini ifade eden Acun Ilıcalı bu durumu bir paylaşımla dile getirdi.

Bu Yola Güzel Bir Hayalle Çıktık

Exxen’de yeniden yayınlanmaya başlayan ve seyircinin büyük ilgisiyle karşılaşan Leyla ile Mecnun hazırlık sürecindeki tüm zorlukları ve yaşanılan sıkıntıları unutturdu. Dizinin yapılmasını çok isteyen Acun Ilıcalı bu durum üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı paylaşımında “Leyla ile Mecnun 8 yıl sonra yine sizlerle buluştu. Bu yola güzel bir hayalle çıktık ve olağanüstü bir ilgi görerek beklediğimin çok üstünde bir izlenme sayısına ulaştı. Bu muhteşem dizide emeği geçen herkese ve yoğun ilgi gösteren tüm Exxen üyelerine teşekkür ederim. İyi seyirler” ifadelerini kullandı.

Leyla İle Mecnun Tam Kadro

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve ses getiren fenomen dizi Leyla ile Mecnun yaklaşık 8 yıl aranın ardından yeniden seyirciyle buluştu. Büyük bir beğeni toplayan dizinin yeniden yayınlanması için büyük bir çaba gösteren yapım şirketi bunun için eski kadrosunu yeniden topladı. Dizinin ilk kadrosunda rol alan Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender), Osman Sonant (Yavuz), Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal), Köksal Engür (Sakallı Dede) yeniden bir araya gelirken dizi Leyla karakteri için yeni bir oyuncuyla anlaştı. Dizide yeni Leyla’yı ise genç ve güzel oyuncu Deniz Işın’ın canlandıracağı öğrenildi. Dizi geçtiğimiz hafta yeni bölümüyle ekrana gelmiş ve oldukça beğenilmişti.

11-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar