Ahmet Tansu Taşanlar İle Oya Unustası Evlendi

Ahmet Tansu Taşanlar İle Oya Unustası Evlendi
Hercai adlı dizide aşk yaşamaya başlayan başarılı oyuncular Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası nikah masasına oturdu ve dünya evine girdi.

Magazin dünyasında sık sık yaşanılan olaylardan biri dün gerçekleşti. Özellikle dizilerde oyuncular arasında yaşanmaya başlanan aşklar sık sık magazin basınında yer alıyor. Sahnelerde canlandırdıkları karakteri oynarken gittikçe yakınlaşan ve çalışma şartlarından dolayı birlikte çok uzun saatler geçiren taraflar bir süre sonra yakınlaşmaya ve aşk yaşamaya başlıyor. Bu ilişki çoğunlukla dizi sona erdikten sonra sona erse de zaman zaman bu aşk mutlu bir sonla nihayetleniyor ve çift evlenmeye karar veriyor. Daha önce yaşanmaya başlanan bir dizi aşkı daha mutlu sona erdi ve ilişki nikahla taçlandı. Son zamanların başarılı oyuncularından olan Ahmet Tansu Taşanlar ile yine son zamanların genç ve güzel oyuncularından olan Oya Unustası Hercai dizisinde başlayan aşklarını mutlu sonla bitirdi ve çift dün evlenerek dünya evine girdi.

Hercai’de Tanıştılar

Geçtiğimiz sezon final yapan son dönemlerin başarılı dizilerinden Hercai’de rol alan iki ünlü isim Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası dizide aşk yaşamaya başlamışlardı. Uzun süredir birlikte olan çift bu aşklarını evlilikle taçlandırdı ve nikah kıydılar. Ankara’da gerçekleşen nikah törenine çiftin arkadaşları katılırken düğünde oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası’nın nikah şahitliğini yapan Engin Akyürek’in sık sık sahneye çıkarak oynaması oldukça eğlenceli anların yaşanmasını sağlarken bir diğer nikah şahidi müzisyen Toygar Işıklı ise seslendirdiği şarkılarla düğüne katılanları oldukça eğlendirdi. Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası’nın ilk dansları ise adeta nefesleri kesti. Nikaha birçok ünlü isim katılırken özellikle Ebru Şahin ile Cedi Osman dikkatleri çekti. Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası ise oldukça şık ve mutlu halleriyle dikkatleri topladı.

Ahmet Tansu Taşanlar Kimdir?

Kendisi gibi oyucu olan Oya Unustası ile evlenen başarılı ve genç oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar 31 Mayıs 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Oyuncu okuldan sonra tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Usta oyuncunun rol aldığı dizler arasında Hercai, Mehmetçik Kutlu Zafer, Çukur, Kara Yazı, Vatanım Sensin, Analar ve Anneler, Kara Para Aşk, Küçük Kıyamet, Veda, İzmir Çetesi, Yalancı Bahar, Muhteşem Yüzyıl, Küçük Kadınlar bulunmaktadır.

11-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar