Aleyna Tilki'den üzücü haber geldi

Aleyna Tilki'den üzücü haber geldi
21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarını korkuttu. Sevenleri genç şarkıcının koronaya yakalanıp yakalanmadığını ve sağlık durumunu merak ediyor.

Şarkılarıyla gündem olan şarkıcı Aleyna Tilki’den üzücü haber geldi. 21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarını korkuttu. Sevenleri genç şarkıcının koronaya yakalanıp yakalanmadığını ve sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Aleyna Tilki'den üzücü haber geldi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bir süredir sessizliğe gömülmüştü.  Hayranları hastane odasından paylaşım yapan şarkıcının "hasta bebek" ibaresinden çeşitli anlamlar çıkardı. Hastanede yatan ve serum aldığı anları paylaşan Tilki, yaptığı paylaşıma ise, "Hasta bebek" notunu düştü.

Yoksa koronaya mı yakalandı?

Verdiği haberlerle gündem olan Haber Global'in aktardığına göre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle gündem oluşturan şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, bir süre önce Karadeniz Turu'na çıkmıştı. Karadeniz'den Marmaris'e geçen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, tatil esnasında koronaya yakalanmıştı. Hemen karantina altına alınan Havva Öztel, koronavirüsü atlattı ve kızlarına kavuştuğu anı kendi kişisel hesabından paylaştı.

Annesi iyileşti, kendisi hastanelik oldu

Tam da annesi Havva Öztel'in koronayı atlattığı  sevenlerine duyuran şarkıcı Aleyna Tilki bu sefer kendisi hastanelik oldu. Sosyal medya sayfasından yaptığı iddialı paylaşımlar yapan ve dikkat çeken açıklamalarla dikkat çekmeye çalışan Aleyna Tilki, "hasta bebek" notuyla herkesi şaşırttı. Koluna bağlı serumla paylaşım yapan 21 yaşındaki şarkıcı, hikayesine düştüğü "Hasta bebek" notuyla korona mı oldu, yoksa kendini bebek olarak niteleyerek naz mı yapıyor, belli olmadı.  

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 Konya doğumlu Aleyna ortaokul öğrencisiyken Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla ünlendi. 2016’da besteci Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı single’ında vokalist olarak yer alarak şarkıcılık kariyerine başlayan Tilki, klibin en çok izlenen video klip olmasıyla bir anda şöhrete kavuştu. MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya yükselen Aleyna Tilki, 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari” ile Türkiye birinciliğini yakaladı.

Single’lar

“Cevapsız Çınlama” (2016) – Türkiye’de #2

“Sen Olsan Bari” (2017) – Türkiye’de #1

“Yalnız Çiçek” (2018)

“Dipsiz Kuyum” (2018)

Yetenek Sizsiniz Türkiye (2014) Televizyon programı

Video klip

“Cevapsız Çınlama” (2016)

“Sen Olsan Bari” (2017)

“Yalnız Çiçek” (2018)

“Dipsiz Kuyum” (2018)

11-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar