Acun Ilıcalı’dan Müge Anlı’ya bomba teklif!

Acun Ilıcalı’dan Müge Anlı’ya bomba teklif!
Yıllardır yaptığı programla karanlıkta kalan olayları çözen Müge Anlı için bomba teklif yapıldığı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Ünlü sunucu Müge Anlı Exxen'de mi çalışacak?

Tv8 ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı'ya bomba teklif yapıldı. Gelişmeler üzerine gözlerin çevrildiği başarılı sunucu Müge Anlı hayranları şimdi soruyor, Müge Anlı yoksa Exxen'e mi transfer oluyor? Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı’dan Müge Anlı’ya bomba teklif!

Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, son zamanların girişken patronu Acun Ilıcalı'nın takibindeydi. Hal böyle olunca yeni dijital platformu Exxen için başarılı bir sunucu arayan Acun, Müge Anlı ile özel bir program hazırlığını çok istiyor. Programlarında çarpıcı olayları ele alan ve günlerce konuşulan olayları işleyen Müge Anlı’ya reddedemeyeceği bir teklif yapan Acun Ilıcalı, henüz bir cevap alamadı.  

Belgesel program sunacak

Müge Anlı’nın olaylara cesurca yaklaşımı Acun Ilıcalı’nın epeydir gündemindeydi. Ünlü patron Ilıcalı,  yakın çevresine şimdiye kadar yapılan programlardan iddialı bir belgesel yapmak istediğini söylüyordu. Bunun için de Müge Anlı'nın kapısını hayır diyemeyeceği bir teklifle çalan Ilıcalı’nın cevap alamadığı söylentisi konuşuluyor. İddialar üzerine gözlerin çevrildiği başarılı sunucu Müge Anlı'dan henüz bir açıklama gelmedi. 2021 yılbaşında yayın hayatına başlayan Exxen için program geliştireceğini her yerde dile getiren Acun Ilıcalı'nın başka dizi projeleri için de zemin yokladığı gözlerden kaçmıyor. Canlitv platformu olarak takipçilerimizi bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.

Müge Anlı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Ardından Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptı. Herkes onun Televizyon kariyerine hukuk dalında başlayacağını beklerken Müge Anlı magazin dalında giriş yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını sunan Müge Anlı kısa sürede tanındı. . Sadece magazin üzerine bir yayın olan programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yaptı. Her ne kadar magazin sunuculuğunda başarılı olsa da onun hayali hukuk programı yapmaktı. Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayan başarılı sunucu, Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanarak karanlıkta kalan birçok olayı çözmeyi başardı.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar