Ozan Güven'in yeni işi belli odu

Ozan Güven'in yeni işi belli odu
Ozan Güven tepkilerden yıldı ve mahkemeden karar çıkana kadar mesleğine de ara verdi. Dava sonuçlanana kadar İstanbul'a dönmeyecek olan Ozan Güven ne iş yapacak?

Kadına şiddet haberleriyle magazin dünyasına sık sık malzeme olan oyuncu Ozan Güven'in yeni işi belli oldu. Sevgilisini insafsızca dövdüğü için Deniz Bulutsuz tarafından hakkında darp davası açılan Ozan Güven, bir süredir Cunda’da yaşıyor. Hayranları em Yılmaz ile iyi bir ikili oluşturarak birçok yapımda beraber çalışan Ozan Güven’in yeni işini merak ediyor. Şimdi detaylar

Ozan Güven'in yeni işi belli oldu

tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı’nın özel haberine göre; hakkında uzaklaştırma çıkarılan Ozan Güven kendine yeni bir uğraş buldu. Deniz Bulutsuz’u öldüresiye döverek hastanelik eden Ozan Güven gelen tepkiler üzerine başrol oyuncusu olduğu Babil dizisinden istifa etmişti. Deniz Bulutsuz tarafından mahkemeye verilen ünlü oyuncu hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılmıştı. Bir türlü dinmeyen tepkiler nedeniyle soluğu yurt dışında olan Ozan Güven, Türkiye’yi terk etmişti. Oyuncu Cunda’ ya yerleşti ve kendisine yeni bir uğraş edindi. Dava 30 Nisan’da görülecek ve büyük ihtimalle sonuçlanacak. Ünlü oyuncu da dava sonuçlana dek ülkesine dönmeyecek. Zorunlu kalmadıkça Cunda’dan İstanbul’a dönmeyi düşünmeyen Ozan Güven’in yeni işi de belli oldu.

Ozan Güven kendini organik tarıma verdi

Hakkındaki orantısız şiddet ve darp iddiası nedeniyle 'Babil' dizisinden ayrılan Ozan Güven’in son oynadığı 'Don Kişot' oyunu ise kapalı gişe gitmişti. Ünlü oyuncu gelen tepkilerden yılmış olmalı ki mahkemeden karar çıkana kadar mesleğine de ara verdi. Dava sonuçlanana kadar İstanbul'a dönmeyi düşünmeyen ünlü oyuncu arkadaşlarıyla Burhaniye’de aldıkları arsada organik tarıma başladı.

Ozan Güven Kimdir?

1975 Almanya doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü mezunudur. İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri alan Ozan Güven, kariyerine Şahika Tekand Tiyatrosu'nda başladı. İkinci Bahar dizisiyle şöhrete ulaşan Ozan Güven, özellikle Cem Yılmaz ile çevirdiği filmlerle tanındı.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2019 – Karakomik Filmler (Mülakatçi) (Sinema Filmi)

2018 – Jet Sosyete (Levent) (TV Dizisi)

2017 – Arif V 216 (Sinema Filmi)

2014 – Pek Yakında (Sinema Filmi)

2012 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl

2009 – Yahşi Batı (Lemi Galip) (Sinema Filmi)

2008 – 2009 – Canım Ailem (Ali)(TV Dizisi)

2008 – A.R.O.G (Taşo) (Sinema Filmi)

2006 – Hırsız Polis (Kibar Necmi) (TV Dizisi)

2003 – G.O.R.A (Robot 216) (Sinema Filmi)

2002 – Bana Abi De (Yiğit)(TV Dizisi)

2001 – Dünya Varmış (Çetin)(TV Dizisi)

2000 – Balalayka (Mehmet) (Sinema Filmi)

1999 – 5 Maymun Çetesi (Sinan)(TV Dizisi)

1998 – İkinci Bahar (Ulaş Meriç)(TV Dizisi)

22-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar