Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'e teklif yağıyor

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'e teklif yağıyor
Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'e teklif yağıyor. İşte detaylar…

Masumlar Apartmanı dizisi son dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Dizide Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel de en beğenilen oyunculardan biri. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye'nin yıllar sonra ortaya çıkan sevgilisini canlandıran Tansel Öngel'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediliyor. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'na ara veriyor. Naci'nin senaryo gereği Ankara'ya gideceği öğrenilirken daha sonra tekrar dönüp dönmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Masumlar Apartmanı'nda Naci diziye veda ediyor

TRT1'in fenomenleşen dizisi Masumlar Apartmanı güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her hafta reyting rekorları kırıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi birçok güçlü isim dizide başarılı bir performans sergiliyor. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri ise diziye damga vuran hikayelerden. Tansel Öngel'de dizide Safiye'nin iyileşmesine katkı sunan eski sevgilisi olarak yer alıyordu. Tansel Öngel'in zaman zaman Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı gündeme geliyordu. Son bilgilere göre Safiye'nin daha naif bir hale gelmesiyle Naci'nin hikayesine ara verilecek. Senaryo gereği Naci'nin Ankara'ya gitmesi hikayesine şimdilik ara verileceğini gösteriyor.

Tansel Öngel'e albüm teklifi

Masumlar Apartmanı'nda Naci karakteriyle dikkat çeken Tansel Öngel'in birçok farklı projeden teklif aldığı da gelen haberler arasında. Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in oyunculuk dışında bir müzik şirketinden albüm teklifi aldığı da iddia edildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tansel Öngel'e birçok dijital projeden teklif gitti. Deniz Madanoğlu'nun senaryosunu yazdığı Masumlar Apartmanı'nda Naci rolü için bir araya gidiliyor. Rolün sahibi Tansel Öngel'in kendisine gelen teklifleri değerlendirip değerlendirmeyeceği ise önümüdeki günlerde belli olacaktır.

Başarılı oyuncu Tansel Öngel, 1976 Kilis doğumlu tiyatro ve sinema oyuncudur. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaya devam eden Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndaki rolüyle dikkat çekti. Masumlar Apartmanı'nın Naci'si olarak sevilen oyuncu Tansel Öngel'in yeni projesi ise merakla bekleniyor. Şimdilik Masumlar Apartmanı'na veda eden Tansel Öngel kendisine gelen tekliflere verceği cevap merak ediliyor.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar