Acun ılıcalı’dan O Ses Türkiye Açıklaması

Acun ılıcalı’dan O Ses Türkiye Açıklaması
Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı final yapacağı iddia edilen O Ses Türkiye ile ilgili soruları cevapladı ve iddialara son noktayı koydu.

Türkiye’nin en çok konuşulan insanlarından biri olan ve on parmağında on marifet ünlü isim Acun Ilıcalı sık sık magazin basını ve sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü isim son zamanlarda pek de yolunda gitmeyen O Ses Türkiye adlı programla ilgili iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Tv 8 ve Exxen’in sahibi olan ve son zamanlarda futbol kulüpleri alan Acun Ilıcalı önceki akşam ünlü eski futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikteydi. Bir mekanda yemek yiyen ünlü isimler mekan çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını cevaplandırdı. Acun Ilıcalı özellikle son zamanlarda reytingi çok iyi gitmeyen O Ses Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Final yapacağı iddia edilen programla ilgili konuşan ünlü isim programın final yapmayacağını ve yoluna devam edeceğini belirtti.

O Ses Devam Ediyor

Tv 8 ekranlarında uzun zamandır ekranlara gelen ve seyircinin severek takip ettiği müzik eğlence ve yarışma programı O Ses Türkiye’nin reytingleri bu sezon umulanın altında gelmeye devam ediyor. Geçen sezon olmayan ve bu sezon yeniden başlayan programda uzun yıllar jüri üyeliği yapan Hadise programdan ayrılmış yerine genç şarkıcı Oğuzhan Koç gelmişti. Programın reytinglerinin düşük gelmesi sebebiyle de O Ses Türkiye’nin final yapacağı iddiaları gündeme gelmişti. Konuyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı iddiaların doğru olmadığını belirtti ve “delinin biri kuyuya bir taş atıyor, bazı insanlar da inanıyor. Ben jürimden çok mutluyum. Hepsini çok seviyorum. Programı da çok seviyorum, böyle bir şey söz konusu değil. Hadise’yi de çok seviyorum. Kendisiyle O Ses Türkiye Rap’te birlikte olacağız” ifadelerini kullandı. Programda halen Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç jüri üyeliği yapıyor.

İngiliz Futbol Kulübünü Satın Alıyor

Son zamanlarda futbol kulüpleriyle ilgilide çalışmaları bunan ünlü isim Acun Ilıcalı son olarak İngiltere Championship ekibi Hull City’i satın almakla ilgili planlamalar yapıyor. Ünlü ismin bu futbol kulübünü satın almayı planladığı ve çalışmalar yaptığı biliniyor. Bununla ilgili olarak önceki gün Etiler’de Emre Belözoğlu ile bir yemek yiyen Acun Ilıcalı konuyu değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ilıcalı “şu an için her şey olumlu gidiyor. Tabi ki çok heyecanlı ve mutluyum. Hull City’i bir İnter, Milan Manchester yapma hayallerim var, umarım bu hayallerime kavuşurum” ifadelerini kullandı.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar