Ünlü Şarkıcı Kibariye İsyan Etti

Ünlü Şarkıcı Kibariye İsyan Etti
Sahnelerin başarılı şarkıcılarından Kibariye geçtiğimiz günlerde aleyhinde çıkan iddialara sert çıktı. Ünlü isim ilk kez iddialara cevap verdi.

Magazin dünyasının ve müzik camiasının ünlü isimlerinden biri olan şarkıcı Kibariye son zamanlarda değişik konularla gündemde yer alıyor. Bu haberlerin birçoğu olumsuz olurken Kibariye ise zaman zaman bu çıkan haberlere cevap veriyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcının gittiği bir kuaförle ilgili çıkan haberler ve ünlü ismin kuaförünü dolandırdığı yönündeki haberler uzun süre gündemde yer almıştı. Ünlü isim uzun süredir sustuğu bu konuyla ilgili sonunda konuşmaya karar verdi. Kaynak saç merkezinde 3 saatlik işlem sonrası para ödemeden kuaförden çıktığı iddia edilen Kibariye sonunda sert çıktı ve bu haberlere isyan etti. Kibariye yaptığı açıklamada “herkes haddini bilecek” diyerek bu iddialarda bulunanlara sert çıktı.

Herkes Haddini Bilecek

Şarkıcı Kibariye son zamanlarda sık sık magazin basınında yer alıyor. Önceleri eşiyle ilgili haberlerle gündeme gelen ünlü isim daha sonra konser sırasında eşinin sahnedeyken elbisesinin üzerine masa örtüsüyle kapatması ve son olarak da dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü ismin gittiği bir kuaförde saçına kaynak yaptırdığı ve ardından da kuaförden bu işlemin parasını ödemeden çıktığı iddia edilmişti. Ortaya atılan iddialar sonrası uzun süre suskun kalan ünlü şarkıcı Kibariye sonunda bu haberlere isyan etti ve iddiada bulunanlara sert çıktı. Bir mekanda sahneye çıkan ünlü şarkıcı iddialarla ilgili konuştu. Kibariye yaptığı açıklamada “45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Yeter artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm” ifadelerini kullandı.

Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Kibariye eşi Ali Küçükbalçık ile saçına kaynak yaptırmak için bir merkeze gitmiş ve burada 3 saat süresince saçına kaynak yaptırmıştı. İşlem sonrası Kibariye’nin merkezden ödeme yapmadan ayrıldığı iddia edilmişti. Bunun üzerine ödeme alamayan işyeri sahibi Kibariye’nin danışmanı ile iletişeme geçerek ödemenin yapılmasını talep etmişti. Bunun üzerine Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın ödeme yapmayacaklarını belirterek telefonu kapattığı ve arayan numarayı engellediği iddia edilmişti. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberler uzun süre gündemde kalmıştı.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar