Acun Ilıcalı’dan Survivor All Star bombası

Acun Ilıcalı’dan Survivor All Star bombası
Ilıcalı, 2022 yılında gerçekleşecek olan Survivor All Star’ın ilk yarışmacılarını açıkladı. İşte Survivor hayranlarını ekrana kilitleyecek o isimler haberimizde.

Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı'dan Survivor All Star bombası televizyon izleyicisini heyecanlandırdı. Survivor, O Ses Türkiye ve MasterChef gibi birçok başarılı yarışmayı ülkemizde uygulayan Acun Ilıcalı, daha Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken Survivor All Star 2022 için sürpriz bir hamle yaptı. İşte Survivor 2022 için Acun Ilıcalı'dan gelen bomba açıklama. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı’dan Survivor All Star bombası

Birçok ünlü ismin ve alanında başarı kazanmış sporcuların kıyasıya yarıştığı Survivor 2021 dolu dizgin finale doğru gidiyor. Herkes bu yılın şampiyonunu merak edecek. Ancak ilklerin adamı Acun Ilıcalı henüz Survivor 2021 bitmeden Survivor 2020’nin formatını ve içeriğiyle ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu. İşte Survivor izleyicisini heyecanlandıran o açıklama.

Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz

Tv8 ve Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı aynı zamanda sporla da ilgileniyor. Geçtiğimiz aylarda bir futbol kulübü satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Ilıcalı, spor ve mücadeleyi harmanlayan Survivor yarışmalarının da organizatörü olarak dikkat çekiyor. Ilıcalı, 2022 yılında gerçekleşecek olan Survivor All Star’ın ilk yarışmacılarını açıkladı. Ünlü organizatör, All Star kadrosunda olmasını istediği ve teklif götürdükleri isimleri de kamuoyuyla paylaşmış oldu.

En iyi yarışmacılardan oluşacak

Yaklaşık on yıldır devam eden Survivor yarışmaları adeta gelenekleşti. Survivor All Star, her yıl yapılan Survivor yarışmasında öne çıkan en iyilerin yer aldığı sezon olarak gerçekleştiriliyor. Hal böyle olunca 2022 Survivor All Star’da yer alacak yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da görmek istediği o isimleri açıkladı: "Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz. Ağırlık son dönem olacak. Seyircimize sorduğumuz zaman All Star'ı istiyor. Bizim şu anda hani banko isim olarak aklımıza gelen Anıl Berk, Sercan, Berkan bir de Ogeday. Kızlardan ise Evrim, Elif, Seda ve Sude. Bizim şu anda tabii teklif götüreceklerimiz bunlar. Biraz erken belirlememiz lazım ki arkadaşlar kampa girsin. All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacak"

Acun Ilıcalı bir muhabirin ısrarla sorduğu Mert Öcal ile ilgili kaçamak bir cevap verdi. Mert Öcal ile yıldızı bir türlü barışmayan Ilıcalı "Soruyu seyircime sormam lazım" diyerek savuşturdu.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar