Kanser teşhisi konulan Canan Ergüder Menajerimi Ara’ya nasıl veda etti?

Kanser teşhisi konulan Canan Ergüder Menajerimi Ara’ya nasıl veda etti?
Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncularından Canan Ergüder diziden ayrıldı. Kanser teşhisi konulan Canan Ergüder Menajerimi Ara’ya nasıl veda etti?

Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara'da iki ayrılık birden yaşandı. Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin iki sevilen oyuncusu Canan Ergüder ve Serhat Teoman diziye veda etti. Dizinin sevilen oyuncusu Canan Ergüder'e meme kanseri teşhisi konması herkesi çok üzmüştü. Başarılı oyuncu tedavisi için Menajerimi Ara setine veda etmek zorunda kaldı. Ay Yapım imzalı başarılı dizi Menajerimi Ara'da yaşanan iki büyük ayrılık ekibi de çok üzdü. Menajerimi Ara ekibi ve oyuncuları Canan Ergüder ve Serhat Teoman için pasta kesti ve veda partisi düzenledi. Ekibin medyaya yansıyan fotoğrafları da oldukça ilgi gördü.

Canan Ergüder'den Serhat Teoman paylaşımı

Menajerimi Ara dizisinin güzel oyuncusu Canan Ergüder sosyal medya hesabından yaptığı iki farklı paylaşımla hem teşekkür hem veda etti. Rol arkadaşı Serhat Teoman için de bir paylaşım yapan Ergüder, "Sevgili arkadaşım, meslektaşım, partnerim serhatteoman, seninle beraber sahneleri nasıl daha iyi ederiz diye kafa patlatmak, senin kuşbakışı yeteneğine şahit olmak, beraber oynamak ve beraber selam vermek benim için büyük şanstı" ifadelerini kullandı. Duygusal anların yaşandığı Menajerimi Ara ekibi iki çalışma arkadaşına güzel bir veda organizasyonu düzenledi.

Canan Ergüder'den duygusal ayrılık mesajı

Başarılı oyuncu Canan Ergüder sosyal medya hesabından bir mesaj daha paylaşarak teşekkür etti. Ergüder, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece menajerimiaradizi de oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen'e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti. Feris'i oynamama vesile olan ayyapım ve startv 'ye, bana bu süreçte yol gösteren yönetmenlerim pablopablo23, denizyuss ve elfturg 'a ve bana bir harita veren Dix Pour Cent dizisi yanısıra yelda.erogluu, yesimcitak, ekinatalar 'a, ekranda beni muhteşem gösteren başta slmdmrtr olmak üzere tüm kamera arkası ekibime, beraber oynarken paslaşmaktan büyük zevk aldığım tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bana partnerliğiyle örnek olan serhatteoman 'a sonsuz teşekkür ederim" paylaşımında bulundu.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar