Seni Çok Bekledim dizisinin final tarihi açıklandı

Seni Çok Bekledim dizisinin final tarihi açıklandı
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde olduğu Seni Çok Bekledim'den kötü haber geldi. Seni Çok Bekledim dizisinin final tarihi açıklandı. İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

İlk bölüm çekimleri Doha'da yapılan ve sezona iddialı bir giriş yapan Seni Çok Bekledim dizisi de final kararı aldı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde olduğu Seni Çok Bekledim bu hafta final bölümüyle ekranda olacak. Star Tv'de çarşamba akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim 28 Nisan Çarşamba akşamı son bölümüyle seyirciye veda ediyor. Seni Çok Bekledim dizisi 13. Bölümle son kez ekrana gelecek. Merakla beklenen Seni Çok Bekledim final tarihi açıklandı.

Seni Çok Bekledim neden final yapıyor?

Sezon sonu yaklaştıkça final yapan diziler de bir bir ekrana veda etmeye başladı. Çukur, Ramo, Baraj dizileri de final kararı almıştı. Sezonun iddialı dizilerinden biri olan Seni Çok Bekledim de final yapan dizilerden biri oldu. Özcan Deniz'in uzun bir hazırlık sürecinden sonra çekmeye başladığı dizinin ilk bölümleri Doha'da yapılmış ve dikkatleri üzerine toplamıştı. Fakat ekran yarışına yenik düşen Seni Çok Bekledim dizisi için final kararı alındı. Seni Çok Bekledim son haftalarda reyting sıralamasında geriye düşmüştü. Birçok dizi gibi Seni Çok Bekledim dizisi de reyting kurbanı oldu. Seni Çok Bekledim senaryosunu Elif Başaran, Hakan Haksun, Pervin Bozan, Eylül İdiman yazıyordu.

Seni Çok Bekledim final kararı

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaştığı Seni Çok Bekledim Yasemin Türkmenli tarafından çekiliyordu. Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımı olan Seni Çok Bekledim dizisi için Star Tv 5 milyon peşin ödeme yapmıştı. Seni Çok Bekledim 13. Bölümde veda ediyor. Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Mustafa Uğurlu, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürman, Şehsuvar Aktaş, Hakan Ummak gibi birçok sevilen oyuncu yer alıyordu. Kadir ve Ayliz karakterlerini canlandıran Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun da başrolde olduğu dizi sona eriyor. Seni Çok Bekledim final bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'da Star Tv'de yayınlanacak.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar