Acun Ilıcalı’dan Survivor’da Diskalifiye Yanıtı ve Mesut Özil Sürprizi!

Acun Ilıcalı’dan Survivor’da Diskalifiye Yanıtı ve Mesut Özil Sürprizi!
Acun Ilıcalı açıkladı; Survivor 2020’de Sercan, Yasin ve Barış diskalifiye olacak mı? Mesut Özil Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? İşte detaylar!

Survivor 2020’de sona yaklaşıldıkça heyecan ve gerilim artıyor. Yarışmacılar sert sözlerle birbirine yüklenirken zaman zaman da bu tartışmalar fiziksel temasa kadar gidebiliyor. Son günlerde de özelikle kavgaların iyice arttığı ve sert sözlerin havalarda uçuştuğu Survivor 2020’de dün akşam yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı fırtınası esti. Ilıcalı ünlülerle ilgili bir iddia üzerine yarışmacılara ayıp ediyorsunuz diye sitem ederken yarışmaya da gönüllüler takımın fenomen isimlerinden Yasin’le Ünlüler takımında yer alan Barış’ın kavgası damga vurdu. İkilinin bir anda yumruklarla birbirine girmesi üzerine adada bir anda gerilim arttı. Yarışmacılar tarafından ayrılan çift sakinleştirilirken adada bir anda diskalifiye sözleri duyulmaya başlandı. Ayrıca yine yarışmada sıklıkla yer alan ve bir yere kadar tahammül edilen küfürlerde yine havalarda uçuştu. Sercan’ın küfürlü konuşması da yine diskalifiye olur mu sorusunu gündeme getirdi. İddialara Acun Ilıcalı yanıt verdi!

Survivor 2020’de Diskalifiye Olacak mı?

Survivor 2020’ye son günlerde sık sık tartışmalar, küfürler ve kavgalar damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde yarışmada yumruklar konuştu. Ayrıca yine adada küfürler havada uçuştu. Bunun üzerine yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı yarışmacıların diskalifiye edilip edilmeyeceğinin cevabını verdi. Ilıcalı “Sercan sakatlandı, oynayamıyor ama durumu kötü değil, herkesin korktuğu bir durum çıkmadı. Sercan geliyor, ben oynayamayacağım diyor, hastaneden geliyor. Tamam diyoruz. Ödül ne? Dominik’in en güzel 2 – 3 evinden biri. O evi yarışmacılarımız için ayarlamıştık bu arada, gündüzleri de oradayız. Bal tutan parmağını yalar” ifadelerini kullanırken küfürle ilgili diskalifiye durumuna ise “Sercan’ın küfürlerini soruyorlar, refleks küfür diye bir şey vardır. Biz onu zaten ekrana getirmiyoruz. Bir oyuncu gol kaçırınca da küfreder. Küfür tasvip ettiğimiz bir şey değil ama refleks küfür diye bir şey vardır. Küfürü bipliyoruz zaten ekranda. Küfür olayına çok takılmayalım.”

Ilıcalı ayrıca diskalifiye ile ilgili olara da “Sercan küfretti eleyin… O kadar değil. Bizim elediğimiz yarışmacılarda yaptığı ya da yapacağı ile ilgili tehlike vardır. Bir tehlike gördüğümüz zaman eleriz. Ben bu gece ona ne yapacağı, görün diyen yarışmacıyı eledik, bu tehdit bile yeterli. Yarışmacı kazanmaya çalışıyoruz biz” ifadelerini kullandı. Böylece Sercan’ın diskalifiye edilmeyeceği anlaşılmış oldu.

Mesut Özil Gelecek mi?

Acun Ilıcalı “Mesut Özil’i getir artık” şeklinde bir yoruma transferle ilgili bir cevap verirken “Mesut Özil ile dün konuştum, Mesut ile çok iyiyiz. İyiyiz yani” ifadelerini kullandı.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar