Acun Ilıcalı'dan tuhaf istek! Lütfen başvurmayın!

Acun Ilıcalı'dan tuhaf istek! Lütfen başvurmayın!
Survivor ada konseyini sunarken “Lütfen başvurmayın!” diyerek söze giren Ilıcalı herkesi şaşırttı. Masterchef programından bahseden Acun Ilıcalı’nın herkesi şok eden isteği neydi?

Ünlü medya patronu ve televizyoncu Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan tuhaf bir istek geldi. Survivor 114. Bölümünde ada konseyini  sunarken “Lütfen başvurmayın!” diyerek söze giren Ilıcalı herkesi şaşırttı. Yayın tarihi belli olan Masterchef programından bahseden Acun Ilıcalı’nın ekran başındakileri şok eden isteği neydi? Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı Masterchef için garip istek karşısında izleyici nasıl bir tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı'dan tuhaf istek! Lütfen başvurmayın!

Survivor, Masterhef, O ses Türkiye gibi fenomen yarışmaların kanalı TV8'in sahibi Acun Ilıcalı Survivor’un 114. Bölümünü sunarken herkesten bir ricada bulundu. TV8'in yemek yarışması Masterchef'le ilgili bir istekte bulunan Acun Ilıcalı ekran başındakileri şaka mı gerçek mi belli olmayan isteğiyle şok etti. İşte o açıklama:

Başıma ilk kez geliyor!

Şubat ayından beridir TV8'de ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler & Gönüllüler yarışma programı 114. Bölümü geride bıraktı. Sadece 8 yarışmacının kaldığı bu etapta artık final fırtınası ortalığı kasıp kavurmaya başladı. İşte bu bölümde ada konseyi vardı ve herkes eleme potasına girecek 2. İsmi bejlerken program sunucusu Acun Ilıcalı hiç hesapta olmayan MasterChef programıyla ilgili açıklama yaptı. Ekran başındakileri hayrete düşüren o açıklamayı canlitv olarak aynen yayınlıyoruz.

"MasterChef programına çok yoğun başvuru yapıldı. Bu sene büyük bir ilgi var. Ancak arkadaşlar başvuralara yetişmekte zorlanıyor.'' Ben başvurular için anons yapacaktım ancak arkadaşlar istemediler. Lütfen MasterChef'e lütfen başvurmayın. Eğer bu işle çılgınca ilgilenmiyorsanız başvurmayın."

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969 doğumlu Ilıcalı Erzurumludur. Genç yaşta evlenen Acun, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince üniversiteyi bıraktı. Bir yıl boyunca evden çıkmayan ve genç eşinden boşanan Ilıcalı bir de motosiklet kazası geçirerek yaralandı. Esnaflık macerası fiyaskoyla sonuçlanan Acun’un imdadına İlker Yasin yetişti. Show Tv’de spor müdürü olan İlker Yasin sayesinde muhabir olarak işe başladı. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Ilıcalı 2006 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurdu. “Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programı ve "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programıyla tanınmaya başlayan Ilıcalı asıl ününü "Survivor Türkiye" adlı yarışma programıyla duyurdu. "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "O Ses Türkiye" isimli yarışma programlarıyla televizyon dünyasında kendine yer edinen Acun "Tv8" adlı televizyon kanalını satın aldı. Bir futbol kulübü sahibi olan ve Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. Olan Acun Ilıcalı halen kendi kanalı Tv8’de çeşitli yarışma programları sunmaktadır.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar