Survivor'la tanınan oyuncu Hilmi Cem İntepe o diziyle ekrana dönüyor!

Survivor'la tanınan oyuncu Hilmi Cem İntepe o diziyle ekrana dönüyor!
Survivor'da tanınan ve karakteriyle çok sevilen Hilmi Cem İntepe, dizi ve sinema dünyasında da takdir toplayan bir isim oldu. Hilmi Cem İntepe yeni bir projeyle ekrana dönecek!

Oyuncu Hilmi Cem İntepe 2018'de Survivor'a katılmış ve daha sonra çeşitli dizi ve film projelerinde yer almıştı. Muğla'da 1992 yılında doğan genç oyuncu İntepe, oyunculukta gösterdiği performansla da herkesin beğenisini kazanmıştı. Survivor yarışmasındaki samimi tavırları ve duruşuyla takdir edilen İntepe'nin özellikle gençlerden oluşan bir hayran kitlesi oluşmuştu. İntepe, Atv'nin yeni dizisi Maria ile Mustafa'nın oyuncu kadrosunda yer alacak. Hazırlıkları başlayan yeni ve iddialı bir proje olan Maria ile Mustafa'da Hilmi Cem İntepe'nin yer alması özellikle Survivor'dan beri İntepe'yi takip eden hayranlarını çok sevindirdi.

Hilmi Cem İntepe'nin yeni proje belli oldu

Atv'de yayınlanması planlanan Maria ile Mustafa dizisinin bir süredir hazırlıklarına başlanmıştı. Oyuncu kadrosu da şekillenmeye başlayan dizide yer alacak oyunculardan biri de beğenilen genç oyuncu Hilmi Cem İntepe oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin çekimlerinin tarihi de belli oldu. Kapadokya'da çekilecek Maria ile Mustafa dizisinin çekimlerine Temmuz ayı başında start verilecek. Maria ile Mustafa'nın başrol oyuncusu olacak Hilmi Cem İntepe Mustafa karakterini canlandırırken, İntepe'nin partneri Maria karakteriyle Jessica May olacak.

Hilmi Cem İntepe o dizide başrol!

Maria ile Mustafa dizisinin hazırlıkları sürerken yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı bilgisi öğrenilmişti. Konusu hakkında detaylar tam açıklanmasa da bir aşk hikayesinin ekrana yansıması bekleniyor. Mekan olarak Kapadokya'nın seçilmesi ise otantik bir ortamın tercih edildiği anlamına geliyor. Maria ile Mustafa dizisinde yer alacağı belli olan diğer oyunculardan bazıları ise şöyle; Tamer Levent, Ezgi Çelik, Alpay Atalan, Haki Biçici, Haldun Boysan, Hülya Gülşen. Merakla beklenen dizilerden  biri olmaya başlayan Maria ile Mustafa yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

Maria ile Mustafa'nın başrollerini paylaşacak genç oyuncular Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in nasıl bir ikili olacağı ve performansları merak ediliyor. İntepe'nin Survivor'da oluşan bir hayran kitlesi bulunuyor.

21-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar