Burcu Özberk ve Aybüke Pusat hangi dizide buluşuyor?

Burcu Özberk ve Aybüke Pusat hangi dizide buluşuyor?
Burcu Özberk ve Aybüke Pusat, yeni başlayacak bir dizide rol arkadaşı olmaya çok yakın. İki oyuncu Akıncı dizisinde rol alabilir.

ATV ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Akıncı ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Başrolünde Şükrü Özyıldız'ın yer alacağı kesinleşen diziye iki yeni isim daha katılmak üzere. Akıncı dizisinin diğer başrolleri için Aybüke Pusat ve Burcu Özberk'in adları geçiyor. 

Burcu Özberk ve Aybüke Pusat, Akıncı dizisine çok yakın!

Önümüzdeki haftalarda çekimlerine başlanacak Akıncı dizisinin oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Şimdilik yalnızca Şükrü Özyıldız'ın rol alacağını biliyoruz. Senaryosu Hakan Kandal tarafından yazılan Akıncı dizisinin yönetmenliğini Veli Çevik üstlenecek. Cast çalışmaları devam eden Akıncı dizisi, Aybüke Pusat ve Burcu Özberk'i oyuncu kadrosuna dahil etmeye çok yakın. Görüşmeler hala devam ediyor, herhangi bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde iki oyuncunun da diziye resmen katılması bekleniyor. Burcu Özberk, geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Afili Aşk dizisinde rol alıyordu. Aybüke Pusat ise Her Yerde Sen dizisinin final yapmasından bu yana ekranlarda uzak kalıyordu. Güzel oyuncu, bu süre zarfında yeni Netflix dizisi 50m2'nin çekimlerine katıldı.

Burcu Özberk kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2013-2015 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak oyunculuğa başladı. 2015-2016 yılları arasında rol aldığı Güneşin Kızları dizisiyle birlikte patlama yaptı. 2016 yılında vizyona giren Şahane Damat, 2017 yılında vizyona giren Badem Şekeri ve Direniş Karatay filmleriyle kariyeri devam etti. 2018 yılında Aslan Ailem dizisinde rol aldı. Güzel oyuncu son olarak Afili Aşk dizisiyle ekrana geliyordu.

Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat, 25 Şubat 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun oldu. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olarak adını Türkiye'ye duyurdu. Hemen akabinde 2014 yılında Medcezir dizisiyle birlikte modellikten oyunculuğa geçiş yaptı. 2015-2016 yılları arasında O Hayat Benim dizisinde rol aldı. 2016 yılında Familya dizisiyle kariyeri devam etti. 2017-2018 yılları arasında rol aldığı Söz dizisiyle büyük takdir topladı. 2018 yılında Şahin Tepesi dizisinde rol alan oyuncu, 2019 yılında Her Yerde Sen dizisi ve Kapı filminde rol aldı.

23-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar